Friday, June 26, 2009

Hilang Ide Kerna Terlalu Lama Menyepi

Salam,

Dah lama tak memblog..nak kata bz tak gak ada jer kat umah tu..erm maybe sbb internet katumah dah kena potong..hehehehe....bukan maybetapi sbb tu la sebenarnya...

Well byk yg berlaku tapi aku takdapat nak abadikan citer tudlm blog sehinggakan kini aku dah lupa...so biarlah ia berlalu...

So entry berikutnya, apa yg aku sempat recall la..hehehe..

DAh lama tak memblog ada kala membuatkan aku malas...tapi aku rindu tuk luahkan apa yg aku rasa mengenai kehidupan aku...sbb tu aku terus memblog walaupun kekadang lama menyepi...

Till thennjoy k...


Salam sayang,
I am .."W"

2 comments:

Eragon_iz said...

slmt kembali mblogger. hahaha. cayoook....cayoook

Adie Waridi said...

eragon:
thanks for the kata2 semangat..hehehe