Friday, June 26, 2009

Adie to Adie

Salam,

Dah lama rasanya tak kena tag..last tag rasanya aku tak sempat buat sampaikan aku dapat tag yg terbaru dari si Adie ni...suka kan korang tag mentag ni..hehehehe...since aku takde entry terbaru so aku merajinkan la menjawap tag ni....


1. Anda rase anda HOT ?
Erm let me see..adakah HOT yg anda maksudkan seperti berikut?

In music:


So pilih la ek...hehehehe


2. Upload photo kegemaraan anda





3. Mengape anda suke photo ini ?
Kenapa erk...maybe sbb itulah diri aku...hargailah diri kita sendiri..hehehehe

4. Bile kali terakhir anda makan pizza ?
Lebih 2 tahun kot...lama erk sampai dah takingat rupa pizza camno...segitigakan?

5. Lagu terakhir yang anda dengar ?
Yo Te Amo by Chayanne




6. Selain dari name sendiri, anda suke di panggil dengan name ape ?
Just Wadi or Adie...tapi yg rapat akan panggil Wadi...familypun panggil nama tu..so kalau sapa nak jadi famili Adie kena lah panggil Wadi...larikkkkkkkkkkkk


7. Tag lagi enam orang

1. Kak Belle
2. Aliph
3. Z
4. Dd
5. Ejay
6.Ryzal
7. Adik Ariq


8. Sape no satu bagi anda ?
Kekasih gelap ku...bila nak belanja Adie?..hehehehehe

9. Kate sesuatu berkenaan dengan no lima ?
Penari yg vogue..huhuhu

11. Bagi pesanan kepada orang no enam ?
Kekwat....ada kat area umah Adiepun taknak jumpa....larrriiiiikkkkkkkkkk



Habis dah? Ala nak jawap lagi..hahahaha.....


Salam sayang,
I am.."W"

5 comments:

RyZ4L said...

hAha.
saya d tag kah?:p
len kali tag kat org betul semalam.
kat bawah flat 48 :p
semasa kamoo bawak kotak2 A4.
gheeeeeeeheeeee...
i saw u yesterday kot time org sembuq ubat nyamok tuh ....buzzzzzz

i.am.belle said...

jaat adie, tag hakak belle. adeh! nanti free hakak buat okeh. lalala....

Ejaylicious said...

Adie...aku dah buat la tag serupa tu...so tak perlu aku jawab kot....ek?

adie said...

hai Wadie! anyway thank jawab tag tu, jangan salah kan adie sbb ni semua ankara Pakwe hehehe, so pas ni boleh suruh dia belanja pizza. hmmm cute sangat pic u tu.suke~

Adie Waridi said...

ryzal:
memng kan..bukan nak tegur..nak kena serbu nie

kak belle:
tak kira wat gak..kalau tak akak kena blanja makan pizza.

ejay:
takleh kena wat gak..hehehe

adie:
PAKWE tu memng..hehehehe