Friday, June 26, 2009

24 June - Nadzree a.k.a P.A.K.W.E's Birthday

Ni la orgnya...Nadzree a.k.a P.A.K.W.E




Salam,

24 June yg lepas besday kawan blogger aku yg fofulartu...Nadzree a.k.a P.A.K.W.E....yg ke berapa? yang ke 27...tapitetap maintain muka awal 20-an k..awet muda katanya...hehehehe

Anyway, so masa besday dia tu, aku mms la besday wish kat dia...since aku tak belikan apa2, tu jela yg termampu aku berikan sebagai seorang teman...pas je mms dia, aku tak pernah menyangka dia akan call aku balik...aku tahula Maxis bagi panggilan percuma selama seharian,tapi aku betul2 tak sangka...sbb aku tahulah akuni sapa di mata org yg aku panggil kawan, sbb aku bukan pilihan pertama mereka...so aku tidak mengharapkan sebarang balasan..tapi bila terima panggilan dari dia, membuatkanaku agak tergamam...tapi aku happy sbb dia kol...n happy dengar suara dia yg ceria...aku tahu byk benda yg dia lalui lkately, so bila dgr suara diayg happy, aku tersenyum gembira....yg penting dia suruh aku nyanyikan lagubesdaykat dia....siap nyanyi 2kali k...hehehehe

Tapi....aku mungkin terlepas ckp pada besday dia dan membuatkan sehingga kini aku rasa terkilan nbersalah...so aku nak minta maaf katdia walaupun aku dah sms dia...aku tak bermaksud apa yg aku katakan..MAAF YA

Once again HAPPY BIRTHDAY TO YOU...SWEET 27....


SAlam sayang,
I am.."W"


No comments: