Thursday, April 16, 2009

Melson O Melson


Salam,


Melson ni adalah adik angkat aku dah lama kenal tapi jarang sekali jumpa..almaklumhlah bz katanya...so Rabu lepas jumpa dia kat Pine 38 Sec9 Shah Alam...tetiba dia bagi sms tanya abg dia ni katner n watper...pastu leh pulak dia reply kata dia dah 2 bulan kat Shah Alam..erm memang meminta makian dari aku lah...hahahaha...bila dia ckp duk Aprtment mahligai Sec9, aku dah macam agak dia stay ngan sapa...so mlm tu aku minta tolon kawan aku yg berpangkat adik iaitu Wan tuk hantar aku..kebetulan dia pun memng nak kuar ngan kekawan dia..wan terpaksa hantar aku sbb selepas bersiap semua aku baru perasan yg aku takde trans tuk g sana since my hmate tu kuar gi beli santan sejam lebih..perah santan kot dia..hwa3...anyway thanks Wan..so aku just ckp kat hmate aku tu jumpa kat Sec9 terus

Samapai jer kat Sec9, rupanya hmate aku tu dah sampai dulu..hampeh...masa dlm keta Wan lagi aku dah nampak org yg aku kenal ..tak lain tak bukan Hafiz...aku dah agak yg Mel ni duk ngan Hafiz...kecil betul dunia..Hafiz pun lama giler tak jumpa wlaupun duk kat Shah Alam...btw Wan dan Qmal terus beredar wat kerja diorang...aku lepak kat sana ngan Mel, Am dan Hafiz...malam tu memg teryk la adikangkat aku ni kena perli..pdan muka.kakakakak....malam tu aku bertuah sbb jumpa Hafiz, kerana aku rasa byk peluang yg aku bakal dapat dgn dia dari segi bisnes..bw thanks ya for all the advices...ko memng baik hati...

wan dtg smeula ke Pine 38 tapi dia jumpa kekawan dia..budak blogger gak...aku pun kenal dak tu tapi kenal tru blog jela...anyway about midnite kami pun balik...Mel ikut balik umah aku sbb katanya nak tgk rumah..memng pun dia tak pernah dtg melawat rumah aku...so bawa la dia...dlm keta pun kena lagi perlian dari aku..kakakaka...ambik ko...

dlm kul 2pg, member aku hantar dia balik ke Sec9 dan aku layan tido..hwa3..tak larat la...Mel ni seorang yg sungguh ceria n suka gelak..kalau gelak lari semua pontianak..hwa3...glad to see him happy pas dia clash ngan org yg aku kenal juga...susah tuk aku pilih salah sorng dari mereka sbb mereka berdua kawan aku dan aku syg mereka..so aku kena pandai pilih masa dan luangkan masa dgn mereka....walaupun mereka ada maslalah tapi aku tidajk berpihak pada mana2 pihak...btw Mel ni makin kurus..mungkn terlalu bz..yelah model dan pelakon katanya..tapi pasaran luar ya..bukan kat Malaysia....Hari ni tgk wayang ngan dia..huhuhu..tak sabar ak perli n sakat dia agi..hwa3..abih la dapat abg camni..kakakaka


Salam sayang
I am.."W"

4 comments:

sitekateki | dD said...

waduhhhh
adik angkatnya...
manis sekali dongggg....

Adie Waridi said...

dd:
huhuhu...abg dia jer tak manis..

kuchairies said...

Owhh owhh.. adie once again dengan entry adik angkatnya.. huhuhu..

Adie Waridi said...

ries:
hahaha..sebb my life kinda suck so bosan seh...