Thursday, April 30, 2009

Kissed by Aliph

Salam,

Hahaha...entry balas dendam tuk Aliph...Sure berperang dlm YM nanti...balasan sbb lupa besday aku...kakkaka...

Aku kini dah 29 tahun..tahun depan dahmasuk 30...pencapaian dlmhidup...no komen..masih mencari...sedih tul...byk yg aku lalui sepanjang 29 tahun ni...setakut gaduh ngankekawan adalah biasa, hadapi tekanan masa belajar adalah perkara yg harus....hadapi stress kehidupan adalah kewajipan...

Aku memng jarang celebrate besday sejak belasan tahunlagi....selalunya,bila tiba harijadi aku, aku akan wat cam hari2 biasa akujalani...tapi kekadang aku mengharapakn ucapan dari kawan2 yg pernah rapat dgn aku sebelum nie...tapi selalumengharapkan sesuatu selalunya membawa kepedihan diri sendiri...

Ntahla, aku sendiri keliru ngan hala tuju aku...segalanya masih blur...aku masih mengharapkan miracle dlm hidup aku...akuterus berusaha tuk capai impian aku walaupun bykdugaannya...

Dari segi cinta, aku masih mencari..mengharapkan agar aku dipertemukan jodoh yg mana cinta itu lahir dari hati kedua-dua pihak dan bukannya dari satu pihak...setakat ni, aku pernah mencari cinta dan aku rasakan aku telah menemuinya,tapi malangnya aku hanya bertepuk sebelahtangan...adakah akutidak layak untuk dicintai ataubpun kerana akutidak tahu menilai cinta yg sebenar.

Yang pasti, aku akan cuba perbaiki segala kelemahan diri dan berusaha untuk memajukan diri aku...akutidak mahu lagi di pandang hina...aku tahu, aku tidak dipandang kerana keadaan aku sekarang.....

Kini aku dah 29 tahun, apa langkah seterusnya....aku hanya menunggu kesudahan hidup aku...Aku nakucapkan terima kasih kepada family dan juga kekawan yg kol ataupun sms aku untuk ucapan Selamat Hari Jadi buat aku...aku terharu

Aku berharap,miracle akan tiba untuk ubah hidup aku...Amin





Salam sayang,
I am.."W"

13 comments:

Aliph said...

mmg nk berperang pun
haha.
i was shocked
tetiba nama aku naik
hahaha
adoih...
well. terlupa la
ampun. but i did wished kan

Adie Waridi said...

Aliph:
hahha...ambikko...shocked ker..so i takla shocked masa u guna caption "Diraba Oleh AdieWaridi"...hahahaha
takcukupwish..u kena bagi hadiah..ami pun..hahaha tetiba timbul nama ami...lalalaal

kuchairies said...

Sorry tatau ur bday.. Heppi Birthday :)

Israq said...

happy BELATED birthday!
kite celebrate skali dgn bday wan kat duta vista k! :)

nuddin said...

ermmm kejiiiii gambar adik takdr .... napa perbualan kita tak rakam masuk kan sekalii menciiiiii

aMir RaYYaN said...

Salam..ai abg..happy belated birthday...sowi tau lmbt wish..huhuhuh

i.am.belle said...

SELAMAT HARI LAHIR lahling

*v*

wénkt said...

pergh
amik nombor

Adie Waridi said...

belle. israq, adik din, ries:

TQ.MUAH


israq,
mlm besday wan i nak over shadow dia..hahaha

Adie Waridi said...

belle. israq, adik din, ries:

TQ.MUAH


israq,
mlm besday wan i nak over shadow dia..hahaha

Adie Waridi said...

adik shawn:
TQ.MUAH

syahza said...

maybe ko pun x igt aku sapa..tp epi besday wahai my old pren!

cheers!!

Adie Waridi said...

syahza:
aku rasa aku kenal jer ko..member sekolah menengah..hehehe..tq for the wish