Friday, April 17, 2009

Aku perlu berubah

Salam,

Yesterday went to my sis house at Rawang.Took a train at Shah Alam Station. Train arrived at 9.20pm. Arrived at Rawang about 11.00pm and my bro fetched me..The next morning, I wake up bout 5.00am and get ready to send my Kak Long and her family to LCCT. 5.30am bertolak dan sampai dlm kul 6.50am...

They will be leaving for Padang. Goin there for holiday 4D3N...bestnya...nest time diorang g trip aku nak follow lak..asyik jadi driver jer...

So aku drive seorang diri ke Shah Alam semula..aku akan pakai keta kakak selama 4 hari..ingat nak g Putrajaya tapi masih terallu awal..Alamanda pun tak buka..so aku pun terus balik Shah Alam....Otw back, i can hear my stomache singing out load..hehehehe..lapo siot...so i texted my adik angkat Mizi and fetched him at Sec13 Shah Alam..so we went for breakfast at Restoran TTDI Jaya..we had a nasi lemak...eat,eat, chat.chat then we make a moved. Went to Datran Kemerdekaan Shah Alam and lepaking there..Sembang lagi and aku tertido kejap sbb aku penat...bout 11.30am sent him back at Sec13 and headed to Danau Mas Apartment Sec7 to see my adik angkat Farhan pulak...lepak kat umah dia sambil tgk citer Korea, Coffee Prince..menarik citer tu...so bout 12 he said he wanted to go to mu house so I bring him along to my house..rumah yg dah mcm gudang perkahwinan...penuh barang...

Sembang lagi till 1.15pm before i sent him back to his apartment...aku penat tapi rasa happy sbb aku dapat wat apa yg aku nak wat..jumpa kekawan n bersembang sbb selama ini aku tidak diberikan peluang itu...ahhh persetankan hal lama..aku nak hidup yg baru...rasa nak migrate lak...tak g oversea pun takpelah..kuar dari kepompong aku ni pun aku adh cukup gembira...

Aku nak g clubbing ker tak nak malam ni..aku tak pasti aku akan confirmkan ngan member jam 4 ptg nanti tapi yg kompen sok aku nak jumpa kawan aku yg dtg dari Penang...kalau tak jadi aku nak g PD jumpa adik angkat aku n maybe stay 2 hari kat sana....aku perlukan perubahan dlm hidup...


Slam sayang,
I am.."W"

3 comments:

cham's said...

erm...clubbin'?

aMir RaYYaN said...

byknya adik..hehehe..hmm take care ya....

aMir RaYYaN said...

wah byknye adik...hehehe..take care ya..