Thursday, April 2, 2009

Aku migrain lagi

Salam,

Hari ni aku kesakitan lagi..lama rasanya aku tak kena migrain lagi...kejadian tadi begitu merosakkan hari aku dan aku tidak berapa suka bila aku sakit kembali...ntahla nak kata stress hari ni takde lak..hari ni aku jalani kerja seperti biasa tapi malangnya ketika sampai di ofis Sunday2Sunday, kepala aku sakit sgt sehingga hilang fokus kerja aku....masa tu aku dah nak nangis giler....aku cuba rehatkan diri di meja luar ofis tersebut tapi aku still dlm kesakitan yg amat sehingga aku menitiskan airmata...menahan segala kesakitan...nasib baik sbb kerjapun dah nak habis, sesudah member aku selesai semua kerja kami beredar dari usj dan terus mencari farmasi yg berdekatan....aku hanya terlantar di ruang belakang kereta..cuba merehatkan kepala otak aku yg rasa nak meletup nie...dan aku bernasib baik kerana sahabat baik aku Am ada disis aku...dia pun dah biasa dgn keadaan aku ni..setiap kali terjadi aku perlu berehat dan makan ubat ponstern...tapi tadi doktor kat farmasi tu bagi ubat khas tuk migrain..katanya kuat dari ponstern tapi aku rasa ianya tak secepat bertindak seperti ponstern....in fact ketika memblogging ni aku still rasa dizzy...aku memblog ni sbb aku perlu siapkan kerja sambil tu aku ambilla kesempatan yg ada ketika masih sihat sedikit ni...

Aku teringat lagi, kata ustaz aku yg bahawa bila kita sakit, tuhan menghapuskan dosa2 kecil kita..tapi bila aku fikirkan, aku ni mungkin selalu melakukan dosa ..ini adalah kerana aku selalu sakit so aku beranggapan aku selalu melakukan dosa dan kerana itu aku sakit agar dosa2 kecil aku terhapus...erm maknanya aku ni 'jahat' giler..huhuhuhu...ntahla

tapi bila aku di timpa sakit..ada ketikanya aku hampir berpitis asa dgn hidup aku..kenapa aku masih hidup...dan aku yakin ada sbbnya kenapa....aku tak mahu sakit lagi....



Salam sayang,
I am .."W"

6 comments:

my name is KARL said...

adie

amik supplement sume k

vit.c, vit.e sume la hehe

sitekateki | dD said...

jgn lupa mkn ubat tu...
kalau dah makin worst gi jumpa doctor terus...
jgn lengah2...kang melarat plak...

cham's said...

meh sini, kita bababkan ckit... take a gud rest k. dah dua ari camni, make me risau bout you. nak i visit?

puterawisata said...

ader hikmah disebaliknyer...
muhasabah diri k...

puterawisata said...

ader hikmah disebaliknyer...
muhasabah diri k...

Adie Waridi said...

karl, dd, cham, puterawisata :
tq for ur concern...thanks