Thursday, March 26, 2009

OMG....they using my picture without permission again!



Salam,

Aku baru jer buka email aku dan aku agak terkejut pabila membaca email dari Annexe Gallery KL...mana taknya sesuka hati guna pic aku..hahahha..perasan lak..sebenarnya photographer tu nak fokus kat minat yg baca buku tu, tapi terselit lah rupa aku disebaliknya..aku tak kira kena bayar royalti..hwa3......actually pic tutuk ART FOR GRAB 09..nak tahu lebih lanjut pasal festival tu leh la korang layari Annexe Gallery website





Aku rasa aku akan g lagi festival ni...kalau korang nak berniaga masa tu pun leh..janji barang yg dijual mestilah bawah Rm100...untuk keterangan lanjut layari web yg aku bg kat atas tadi...


Salam sayang,
I am ..."W"

1 comment:

wénkt said...

ermmm

kalau nk kirakan royalti kes2 macam ni
rasanya dah jadi jutawan saye ni..

pegi beli goreng pisang bawah block pun orang snap gambar gak..

susah doe jadi femes...