Sunday, March 1, 2009

Meroyan bila Internet aku prob..uwaaaaaaaa




Salam,

Dah seharian aku takleh on9 due to streamyx connection yg cam cilakak..aku moral down doe...tension...aku meroyan sbb rindu nak memblog..hwa3...dan baca blog kekawan aku yga ku rasa hilang skru byk dlm badan diorang..hwa3...no hurt feeling erk...so bila dah ok ni benda pertama yg aku buka ada membca blog aku..hwa3...rindu giler aku...terutama kat org tu..nama dirahsiakan...takde maknanya....

So sepanjang aku takleh men"jalangkan" diri kat internet ni, aku ala2 org yg hilang isteri..heheheh..meroyan jap...tak tahu nak wat apa doe...yg leh aku wat adalah menangkap pic aku sendiri...huhuhu...camwhoring time dude...

Ni baru sehari aku takleh on9..pasni sebulana ku takde masa nak on9 coz bz shooting...


Hwa3..sori pic ala2 sensored lak..so yg tak cukup umur wat2 tak nampak k



Salam sayang,
I am..."W"

8 comments:

Ralph said...

18SX!!!
censored weyhh *some text missing*
hahaha

Adie Waridi said...

ralph:
ni contoh budak degil..hahahaa

wénkt said...

one word
ASWAD

Adie Waridi said...

wenkt:
erm mesti ASWAD tu skandal wan erk..huhuhuhu...lalaalala

wénkt said...

kalau aswad tu skandal wan
adie pun akan jadi skandal wan gak la
opss

Adie Waridi said...

wenkt:
uwekkkk

kuchairies said...

woooo... buat2 tak nampak jer nih..

Adie Waridi said...

ries:
ala..tipu nanpak ries intai..ahahahah