Monday, March 2, 2009

Get ready to shoot

Salam,

HAri ni dah Isnin n sok aku dah mula start shooting filem Dimensi Cinta...huhuhuhu..gelabah pun ada coz tis is like first time doing styling for film...kalau tvc senang sikit sehari dua jer shoot but film its take u about a month and more...plus so many characters meaning so many wardrobe to be prepared...WTF!..opppss i shouldn't say that..tula punca rezeki i...erm tarik balik...rewind..blablabla...plus so many characters meaning so many wardrobe to be prepared..sabar jerla n syukur alhamdulillah ada job..huhuhhuu...

Now it's about 10.30 in the morning, i'm ready to start my work...First thing to do is to collect the sponsor clothes la..aiyoo... kat Times Square and it's about collecting a lot of clothes..really a lot..over 200 pcs....haihh....and u know what i'm so starving...got to have my b'fast 1st i guess before i start my day....Aleph temankan I leh?..hahahaha..tetiba nama ko kuarkan ...



Salam sayang,
I am..."W"


p/s : Aleph bawa keta elok2 .Nyanyi kuat2 k...hahahahaa

3 comments:

MOHD SHAHRUL NIZAM said...

salam
> bgs lah kamu dah ader kehidupan baru adie
> hope kamu happy
> n shah terharu sesangat kamu masih meletakkan lagu-lagu dalam blog kamu
> kenangan terindah dari ku shahrul

my name is KARL said...

Dimensi Cinta??

sape actors actresses nye??

Adie Waridi said...

shah:
not really kehidupan baru..ini kehidupan lama tapi cuma diberikan sedikit sinar...jgn riso..semua ok...hpe u too happy jer

karl:
ramaila pelakonna..just taip kat internet k...huhuhuhu