Tuesday, March 3, 2009

Berpesta di Tropicana Life



Salam,

Kerja aku hari ni mengambil baju yg di loankan oleh Tropicana Life kepada kami di Berjaya Times Square...sampai sana dlm kul 12.44tghari..sesampai jer, aku terlupalak bawa surat confirmation dari pihak Tropicana dan juga saiz pelakon2...aduh tension tul..nak balik USJ semula adlaah bukan option yg terbaik...so kami pergi je kat outlet tu n suruh diorang check..Thank God, diorang ada salinan surat itu..fuhhh..aku dah gelabah..aku ni cept cuak doe...

Hari ni kena collect about 200 tops, 50 bottoms, 30 caps, 48 sweaters and 30 accessories...erm byk giler...sure staff kat outlet tu pening..n yes diorang blur2 gitu..korang bynglah dari kul 12 lebih til 4 pm belum lagi selesai...aku dan kawan aku Am dan kuar masuk outlet tu..sbb kami dah pilih semua ikut saiz just diorang kena tgk ada stok atau tak...pening gak masa nak pilih baju semua....aku rasa semua design baju kat outlet tu dah aku ambil..hehehehe..sapa suruh bagi unlimited loan, apalagi belasah arr semua ..hwa3..beshhh

Sementara menunggu staff Tropicana tu siap rekod semua items, aku n member aku pergi ke HQ diorang kat Bandar Puchong Jaya tuk ambil 50pcs baju yg disponsor...ambil terusla kiranya...about 20pcs tuk di bagikan media nanti....nasib baik la senang nak cari kilang diorang ni...and direction yg diberi oleh Feng Nee (A&P) sungguh senang difahami...ala2 GPRS yg lengkap la...nasib baik diorang dah siapkan baju tu ikut saiz yg telah kami bagi sebelum ni, so g HQ just pick up jer..sign beberapa document then balik semula ker BTS.

Samapi BTS...OMG tak siap lagi not even 10% progress...kekekkee...sabar jela..anyway time goes by, round 6 0r 7, the suprevisor came over...not even 20 minutes, semua settle..hahahaha..haih...kang senang dari awal wat camtu..huhuhu..takpe..aku tak marah pun..sonok gak lepak ngan diorang..at least kenal lagi ramai org...outlet tu dah jadi cam rumah..baju2 semua kat lantai n termasuk aku sekali duk kat lantai lipat baju bagai..hahaha...about 8pm, apalagi blah la ngan keta full of Tropicana Life product...lebih RM8k gak aku rasa...anyway thanks...


Depan outlet Tropicana Life Berjaya Times Square


Senyum semua..hehehe


Wardrobe ku..berangan!


Lunch kat 10th Avenue....nasi goreng pataya jer



p/s: happy ku sehappy berwebbie ngan Aleph..hehehee



Salam sayang,
I am ..."W"

2 comments:

Mya Zulkifli said...

baju2 ni semua tuk ape ehh?

Adie Waridi said...

mya:
tuk shooting filem..i one of the wardrobe stylist tuk filem tu