Monday, March 30, 2009

Anggun Elevation Showcase

Salam,

Since benda ni dah 3 hari lepas punya citer, so aku nak citer secara ringkas jer..dah hilang feel katanya tuk tulis byk2...hehhehee...


Showcase : Anggun Accoustic Elevation Showcase
Venue : Grand Mahkota Ballroom, Hotel Istana KL
Date : 27 Mac 2009














Point2 penting yg aku nak highlite sepanjang aku tgk showcase tu

1. Aku sampai Hotel Istana about 7pm n takde sapa lagi membuatkan aku tertanya sama ada showcase ada atau tak...leh kata cam takde sambutan la..pelikgak...aku dtg awal sbb aku kena jumpa kawan tuk pick up aku n g ke Radius International Hotel dulu

2. Masa dtg awal tu aku jumpa kawan blogger aku yg fanatik Anggun cam aku gak, Mel namanya..nice meetin u dear

3. Aku beria bawa kamera tuk g showcase ni alih2 aku tak bawa n tinggalkan kat bilik hotel

4. Masa nak masuk tu, aku lihat org2 Era baru sibuk nak set up bunting bagai..macam last minit kerja jer...

5. Masa duduk menunggu show bermula, dtgla pulak org Era ni suruh aku n kawan wat ucapan tuk Afgan..hah..aku g tgk showcase Anggun, alih2 wat ucapan tuk Afgan sempena carta kat Era di TV lak...tak sanggup aku nak tgk VT ucapan tu rasanya...sian kawan aku tu, kena wat ucapan aku pose jer kata sebelah dia.hwa3..yg aku tak leh blah minat tu ckp kami looked so stress.yeah we are coz u guys dok bugging us to make a speech..hwa3..uwekkk

6. Opening act dari Imran Ajmain n Nurul...Imran ok but Nurul aku rasa dia over sgt..mcm show sendiri...overlahhhhh....siap tukar dua baju lagi..Anggun pun tak tukar...

7. Anggun sungguh seksi mlm tu...rasa nak selak jer kain dia tu...dah la lawa, bijak n tak sangka dia seorang yg kelakar....best giler...satu part tu dia tgk poster dia yg nampak boob dia yg besar n terus dia ckp " oh itu diphotoshopped ya..it's huge." sambil ketawa...pandai dia wat kelakarkan..hehehe

8. Mlm tu Anggun nyanyi 5 buah lagu : Aku Tunggu, Snow On The Sahara, Jadi Milikmu, Berganti Hati dan Mantra (duet ngan Nurul & Imran)

9. Bis nyanyi last song, terus daaaaaaa..aku like huh...kejapnya...tak puas siot pastu dah la takde sesi jumpa fan ker or sign cd ker..kecewa la...aku nak tangkap pic ngan dia sambil peluk dia...uwaaaaaaaaaaaaaa..nak Anggun...nak Anggun

10. Aku dan memember aku gi makan kat Wendy's kat seberang jalan dan lepaking there till kedai tutup

11. balik hotel mandi bagai then kuar gi clubbing..huhuhuhuhhu..balik kul 6 am..haih





Salam sayang,
I am ..."W"


Note: Menulis entry ni sambil dgr cd Anggun yg member aku belikan masa tgk showcase Anggun...hehehhee

3 comments:

hafrey85 said...

clubbing? bahagianya hidup...

mel. said...

agak sedey kan xde meet n greet?
haha.

Adie Waridi said...

hafrey:
bahagia la..huhuhuh

mel:
sedey sgt..tapi takpe coz jumpa mel..huhuhuhu