Tuesday, March 3, 2009

6 inch! Hah?


Salam,

Huhu...semua tertanya apa yg 6 inch..and ada yg tak kurang blue otaknya..hwa3...apa yg nak disampaikan di sini adalah, rentetan dari entry yg sebelum ini, aku kelaparan dan sebelum g kl pagi tadi, aku n kawan aku telah singgah di sebuah kedai kebetulan aku nak membeli sampul surat tuk aku postkan document kat abg ipar aku...kawan aku telah membeli sesuatu..actually kuih dan kuih itu membuatkana ku agak terkejut gak la coz aku tak pernah lak tgk kuih tersebut dlm bentuk yg sebegitu...kuih apa yg aku maksudkan?..ianya adalah kuih karipap dan kenapa aku terkejut sedikit?..kerana kuih karipap ni pjg adalah dlm 6 inch kot..hwa3...leh tau ukuran ni ngan sekali lihat..huhuhu ..konfius..duss..hwa3

Dek kerana saiznya yg agak pjg tu aku rasa cam taknak makan..tapi kawan aku kata cubala since dia dah makan dulu....ermmmm ternyata sedap..yummy..pjg dan sedap..hwa3...patutla org kata kalau pjg tu sedap erk...kenapa aku kata sedap sebb intinya...SARDIN..sedap tul...so tula sarapan aku di pagi hari sebelum aku meneruskan kerja lebih 12 jam tu...


Salam sayang,
I am..."W"