Saturday, February 28, 2009

Your account has been phished! WTF!



Salam,


Marah2 aku pun , sempat aku bagi salam tuk korang semuakan...tension tul sejak tadi, sejak chat ngan Ralph, aku punya account MS asyik kena phished jer..sampai aku piss off la...WTF!...dah berkali aku tukar password...aku dah lama tak raba aku punya MS ni..aku cuma buka sbb nak clear inbox jer..tapi hari ni aku berniat tuk buang msg2 lama yg aku rasa menyemak inbox aku..tapi aku takleh blah setiap kali aku nak baca msg tu sebelum delete kuar warning seperti di bawah..kimak!...erm dah lama aku tak mencarut..ni terpengaruh ngan Aleph arr..tetiba jer ko kenakan...



Marah nie....arrrrrgggghhhhhhhhhh...emo jer...huhuhuh.K la nak mandi n solat



Salam sayang.
I am ..."W"

5 comments:

my name is KARL said...

bgus..

marah2 je trus solat kan


hehehe

Ralph said...

adie..
same la weyh
akaun aku pun ade phished.
tapi last week la.
tom tu snegaja kot suruh
tukar password.
marah gile aku mase suh tukar password.
ceh

Aliph said...

haha
adie sabar2
lama dah aku xon9 nieh
sure u miss me =]
nanti kita berwebbie ya

Adie Waridi said...

karl:
tula..iman mesti kuat..hwa3..xleh blah statement aku nie

ralph:
tula...benci giler kat tom

aliph:
mestila rindu..nasib baik ada ralph sebagai ganti u..hwa3

pyan KEMAIN™ said...

WFT?
Haha... relx2