Thursday, February 19, 2009

My new friend, Aliph : The Sweet Talker..hehehe


Salam,

Tadi aku chat ngan seorang kenalan baru thru YM..kenal pun dlm blog gak la..pas dia singgah blog aku, pastu aku wat kunjung balas la....aku rasa benda ni biasala bagi smeua orgkan, but aku rasa dia menarik orgnya, coz kali pertama sembang thru YM, we all like friend...truely friend....and the most important things is he make my day...he makes me laugh pagi2 buta nie....even masa tulis entry ni pun , aku dok tergelak sorang fikrkan apa yg kami bersembang sepanjang berjam tu...kelaakr siot....well aku baca dia punya blog...and from that aku dapat tahu dia camna org nya sediki sebanyak....n bila dah sembang tu...seyis kelakar arrr...best lo bro sembang ngan bro....BRo BEST ARR CHAT NGAN BRO...huhuhuhhu...you're such a sweet talker..hehehehehe...c ya my lil bro (bro gua dah promote dlm blog gua ni..kena belanja gua..hahahaa)


Salam sayang,
I am ...."W"

8 comments:

Aliph said...

goddamn. who are sweet talker now
wow! i'm touched by this man
thanks anyway
haha
xpasal2 aku kena blanja =]

Adie Waridi said...

aliph: huhuhu..yeah aliph nak blanja

Ejaylicious said...

Anda telah di TAG oleh ejaylicious...harap maklum

wénkt said...

ahaks
i know his blog too

somewhere in cheras
ada kembar.

kan?

mel. said...

aliph? sweet talker?
u've gotta be kidding me!
;p

Adie Waridi said...

ejay; ok nanti adie wat k..kena tagged la pulak

wan: yup dia ada kembar

mel: i dont know..dont he?huhuhu..u tell me Mel..

Mya Zulkifli said...

AHAHA! my gedik sorang ni cte ape kt youu? kutukk i eh? cilakakk punya nyah! Aleprh gedik! ahahaha!

Adie Waridi said...

mya : hahaha..kimakkan..huhuhu..takdela kutuk pun...coz masa chat tu, tgk dia gelak tak hengat then anya dia..so dia ckp dia chat ngan u..