Friday, February 20, 2009

Mail Art + Production Meeting



Salam,

Masa nak kuar g meeting jam 2 lebih semalam, aku check la post box...check2 rupanya aku ada terima mail art dari seorang artis from Latvija...Pengirimnya adalah Vladimir Jakushonok which is aku sendiri pun tak kenal...yg aku pasti dia juga merupakan seorang artis di tempat dia..ni adalah kali kedua aku terima mail art daripada artis luar negara...dgn cara ni kami boleh bertukar2 karya masing...nanti ada kesempatan aku balas lah....


Front

Back


Hari ni juga aku ada meeting produksi pada jam 3 ptg...tak sempat nak lunch aku dan Am terus g meeting....samapi dlm kul 3 lebih..but lum start lagi coz tunggu other crews...anyway meeting strat around 4pm n ended bout 12am...pada awal meeting aku semangat la lagi tapi masuk je kul 10 lebih mata aku dah mula layu...kelopak mata ni dah berat sgt...siap aku tertido lagi..nasib baik la wardrobe department berdua arini..so member aku ni leh la cover...aku ngantuk sgt sbb tak cukup tido..yelah semalam tido 3 jam jer..pastu bgn siap2 terus g meeting..lunch pun tak sempat...sepanjang meeting tu dah lapor sgt....tension..hilang fokus...nasib baik la boss belanja makan domino pizza...dah dua kali makan pizza yg sama..kali ni aku belasah 3 slice..aku kisah apa kalau org lain malu2..yg penting aku kenyang k..coz aku ingat balik jer meeting aku nak terus tido....tapi akhrnya pas mandi aku end up kat depan pc ni meng update blog...hahahaha...kaedahnya


The Crews

Crews again

Eddie Pak

Baju pink spek mata tu Amir, Assistant Location Manager....

Aku yg dah tak larat membuat mimik muka..hwa3

Apabila hilang fokus

Snappy lagi..gemukkan aku

Tak larat..ngantuk





Salam sayang,
I am ..."W"

1 comment:

wénkt said...

riga?

pernah pergi!!

heheh

http://i5.photobucket.com/albums/y181/lilleplus/latest/e909210e.jpg