Tuesday, February 24, 2009

I'm Back 2 Skool



Salam,






Huhu..kelakarkan rupa aku berpakaian camtu (pic di atas).....Kisahnya, arini aku ke Berjaya Times Square tuk hantar semula pakaian yg di loan tuk pelancaran filem Dimensi Cinta tempoh hari..dan hari ni aku rasa cam nak pakai serba putih...tetiba berangan ala2 jadi angel la...suci katanya...(suci ker..hehehehe)..lama2 aku tgk aku cam budak sekolah lak...semua putih..shirt,belt, short pant, shoe....kecuali beg jer hitam..nasib baik aku tak bawa beg galas..lagila rupa budak sekolah mana ntah...cam budak STPM pun ada...hahaha...ni 1st time aku berpakaian sebegini kat public terutama bila berkasut + aku memakai suar pendek...huhuhu...kalau pakai suar pendek aku selalu pakai selipar jepun jer....

Makin tak betul lak aku rasa...huhuhu..feeling jadi budak sekolah....tapi budak sekolah lelaki mana ada bawa beg besar mcm aku punya tu...kaakakaka...ni lah budak sekolah private...hehehe...aku perasan gak la beberpa org memandang aku...siap toleh beberapa kali..mesti diorang ckp...ponteng sekolah la tu...hahaahaha....

Aku rasa, since keja aku dlm bidang ni, aku lebih selesa bersuar pendek..huhuhu...tak jaga aurat langsung..hangsuang aku nie...btw Ok tak aku berpakaian begitu..komen anda?



Salam sayang,
I am .."W"

9 comments:

i.am.belle said...

adie walaupun kamu nampak KIUT akan tetapi hakak belle teringat budak cina sekolah chonghwa dolu-dolu. hohoho...

pakai je ikut suka. dulik haper janji kamu HEPY.

aMir RaYYaN said...

salam..ai abg..sehat...windu kt abg..finally dpt jg comment kt blog abg nie..nice..abg,wan dh tkr ke new blog tau...ni add br..http://amirrayyan.blogspot.com....view n comment k...

Adie Waridi said...

belle : hahaha..sekolah cina erk...betul gak erk...kukukuk...ok hakak, nasihat ku terima dgn akadnya "Ada Aku Kesah"..hwa3

amir : huhuhu..k nanti abg link blog adik yg baru nganabg k

i.am.belle said...

hakak BELLE dah TAG adieW.

sila check blog hakak. yg tajuk
'superstar Diva...'

bila free buat ler. aku tahu kau buzy.

Haire Iskandar Ahmad said...

ya lah nampak mcm bdk sekolah cina...

Adie Waridi said...

belle : hakak belle tag saya..aduhhhh..k la nanti ku cuba sedaya upaya erk

bro megat: huhuhu...budak melayu g sekolah cina

Adie Waridi said...

belle : hakak belle tag saya..aduhhhh..k la nanti ku cuba sedaya upaya erk

bro megat: huhuhu...budak melayu g sekolah cina

hegira said...

macam nak gi skolah kat jepun jek bang!! HAHA

Adie Waridi said...

hegira:
tula..dulu duk berangan nak sekolah kat sana