Saturday, February 14, 2009

Dimensi Cinta : 9 days to shoot

Salam,

Hari ini aku ada meeting yg begitu memnatkan dan lama giler....ini adalah kali kedua meeting tuk production yg melibatkan semua department....seperti tajuk entry ini tinggal 9 hari lagi jer untuk kami shoot filem Dimensi Cinta...aku merupakan salah seorang wardobe stylist mereka selain daripada hmate/partner biz aku, Am dan well known make up artist Hadthim Thai...

meeting production kali kedua ni lebih detail....Meeting bermula pada jam 5 petang dan berakhir pada jam 2 pagi....kesimpulannya, walaupun lama giler masa yg diambil tapi kami tetap tak sempat untuk menghabiskan semua scene dlm filem tersebut..meeting ditunda ke minggu hadapan...meeting kali ini hanya mencapai 30% of the whole story....kerana kami akan go thru every scene, shot by shot and every department concern....tu yg tak habis2....

Menjelang pagi tu semua dah layu...termasuk la aku yg dah menguap berpuluh puluh kali...aku sampai umah jam 3.40pg dan sekarang aku belum tido tetapi memblog...hahaaha....sehari tak on9 rasa cam tak lengkap lak hidup ni..hehehehe...ni yg nak simpan duit pastu beli lap top..coz kalau aku ada kerja styling camni, sambil meeting n kerja still leh on9..n update apa yg patut....sok aku ada wardrobe fitting kul 12 then kul 4pm kena collect barang sponsor kat Uptown Damansara lak (eh..hari ni la..huhuhu)....aku sebenarnya ngantuk giler tapi bila aku dah on9 nie..segar bugar mata aku...tapy yg pasti sok sure sok aku terbongkang....


Salam sayang,
I am ... "W"