Thursday, February 19, 2009

Berganti Hati - Anggun

Salam,

Semasa membongkar blog Mel, aku ternampak satu video clip penyanyi yg aku suka bangat sejak dgr lagu Snow On The Sahara..sapa lagi bukan Anggun...seanggun namanya begitu juga rupanya..siyes aku fall in love with her....dah la lawa babe....ada awek camtu perghhhh..melelh org kampung tgk..hehehehe...so ni aku letak lagu yg pertama kali aku dgr Berganti Hati..sbb minah ni tak wat sgt lagu bahasa Indon, semua english dan France k...sbb duta kedutaan France bg darjat penghormatan kepada dia sbb mengangkat martabat bahasa France...




Berganti Hati by Anggun

Satu persatu
Telah kuhapus
Cerita lalu
Di antara engkau dan aku

Dua hati
Pernah percaya
Seribu mimpi
Tanpa ragu tanpa curiga

Chorus :
Ku tak ingin lagi
Menunggu, menati
Harapan tuk hidupkan cinta yang telah mati
Ku tak ingin coba
Hanya tuk kecewa
Lalah ku bersenyum lelah ku bersandiwara
Aku ingin pergi
Dan berganti hati


Satu persatu
Telah kuhapus
Nada dan lagu
Yang dulu kucipta untukmu

Rasa yang dulu
Pernah ada
Kini berdebu
Terbelenggu dusata dan noda

Ku tak ingin lagi
Menunggu, menati
Harapan tuk hidupkan cinta yang telah mati
Ku tak ingin coba
Ku telah kecewa
Lalah ku bersenyum lelah ku bersandiwara
Aku ingin pergi
Dan berganti hati
Cintaku yang telah pergi
Harus berganti hati




Salam sayang,
I am ..."W"

4 comments:

mel. said...

wah gitulah.
;p

Zakhiri said...

xpernah dengar lagu ni..tapi pernah dengar satu lagu yang agak rancak nyanyian dia kat kl.fm(97.2fm)..xtahu tajuk apa tapi mmg best...

Adie Waridi said...

mel : i'm her die hard fan..huhuhuhu

z: aku pun baru jer dgr lagu ni..suka giler...erm nak kena cari lagu yg ko maksudkan

Adie Waridi said...

mel : i'm her die hard fan..huhuhuhu

z: aku pun baru jer dgr lagu ni..suka giler...erm nak kena cari lagu yg ko maksudkan