Friday, February 20, 2009

Aku kepeningan

Salam,

Aku kepeningan..pening kenapa? Kenapanya kerna aku tak cukup tido lagi...arini aku baru jer tido 1 jam selepas 2 hari tak tido..huhuhu...alkisahnya selepas balik dari meeting semalam jam 1 pagi, aku terus mandi dan on9...tujuannya nak update la blog, sebaik jer update..tgn ni lak gatal nak ber YM.....kaedahnya, member aku si Aliph tu on9, apalagi bermula lah lagi satu hari bersama si weirdo yg bermulut manis...hehehe..jgn marah yea Aliph....sayang kamu...ni semua gara2 melayan budak tomey ni la yg sejak kenal dia sentiasa membuat aku tersenyum sendiri dan ketawa terbahak bila berbual dgn dia....dgn aksi agak sengal dia kat cam tu...aku tergoleng2 ketawa..huhuhu..he really make my day for this 2 days...thanks bro...

Aku chat ngan dia till kul 7pagi tadi, aku dah tak leh tido. Tapi mas atu dah mcm berdenyut jer kepala ni..tapi sbb aku fikir aku kena settle kan beberapa perkara berkaitan bil2 utiliti ni ku gegehkan diri ngajak hamte aku Am ke TMNet dan juga bayar maintainace (betul ker aku eja)...settle semua aku, kami ber bfast jap di Selera Kampung Section 9 nie sementara menunggu kereta Am di basuh setelah berminggu diselubungi debu2 jalan....

Siap keta bersih, terus shot ke MidValley kerana urusan tertentu..hehehee...apadia..biarlah rahsi..pastu terus balik shah alam semula...sampai umah aku collapse dan tak solat Jumaat...kantoi..takpe baru 2 hari berturut2...kafir sgtkan aku nie..gilak....jam 3 bgn dalam keadaan yg ala2 malas dan rupa cam Amy Winehouse, aku mandi dan bersiap tuk jumapa client berbincangkan perihal perkahwinan beliau....perbincangan berlaku di McD Sec3 Shah Alam...kiranya terus lunch....perbincangan berjalan lancar..so balik umah aku terus wat sedikit research dan fikirkan beberapa decor yg sesuai dgn budget dia....

Dan sekarang aku tgh nak abiskan baris terakhir entry ini, dimana aku selepas ni ke MidValley semula kearana kami tertinggal barang kat Philosophy..motif?...kena rush pulak ker R&R Sungai Buloh tuk berjumpa dgn kakak aku jam 9.30 sebelum dia pergi Bali esoknya....penat doh...aku baru jer tido 1 jam...otak dah ting tong tapi aku rasa cam best lak..bz duhhhh..selalu kan aku tido 12 jam sehari...aku rasa balik pas jumpa kakak aku ni, sure aku on9 dah berbual lagi ngan si Aliph tu..huhuhu..happy giler kenal dia..membuatkan aku teringat kepada adik Amirul aku kat Penang yg juga selalu wat aku ketwa setiap kali berYM ngan dia..kira diorang ni sama level la..hehehehee...motif sgt....hwa3..k chow now..nanti lambat lak..bye


Salam sayang,
I am "W"

2 comments:

ali said...

dah tgk lum geng ?

Adie Waridi said...

ali: dah..1st day lagi