Wednesday, February 18, 2009

2 minggu yg sibuk

Salam,

Lately ni aku sibuk ler ngan kerja2 styling ni coz akhir bulan ni dah nak start shoot satu filem arahan Eddie Park....sibuk dgn cri sponsor, sibuk tuk wardrobe fitting pelakon, sibuk tuk collect baju2 sponsor n loan....teringat zaman kat Channel [V] dulu, shopping mall adalah rumah kedua aku.....setiap minggu kena g.....so far okla persedian tuk filem ni..wardrobe fitting semua berjalan lancar...rasanya....so far artist yg dah di wardrobe fit kan takdela kekwat sgtkan...aku kalau kekwat2 ni lantak ko lah....ada aku kisah...hwa3...so far cat, Scha, Linda Hashim, Adam n gens, Zarina AF okla...tapi tak tahula masa shooting nanti ...sama ada naik diva diorang kan....hoping that semua tu takde la....malas nak melayan...petang ni jam 4.30 ada pelancaran filem Dimensi Cinta kat Bukit Kiara Resort...aku akan g dan kena wat wardrobe fit tuk Awie, Eman Manan dan Fahrin Ahmad...erm..malam ni pun ada special screening kat Cineleisure Damansara..sempat ker tak nak g...



Salam sayang,
I am ... "W"

3 comments:

alhaqimi said...

bz nyer,,

anyway...gudluk!

hegira said...

bila bz itu yang best tu kannn??

Adie Waridi said...

alhaqimi: thanks!

hegira: betul..bila bz best sgt..coz selama ni asyik lapang jer masa..hehehee