Saturday, January 31, 2009

Undangan Perkahwinan Sahabatku Sri Rahayu




Salam,

Ni dah kul 5.57am, 31/01/09..aku tak tido lagi...motif tak tido lagi...sbb takleh tidolah...huhuhu..so dari semlaam aku dok surf internet, sembang ngan member dlm ym, menunggu seseorang untuk chat dlm ym dari petang (dan akhirnya kul 1am baru dia on9-tapi tak chat byk sbb dia kerja+siapkan assignment+exam arini, so taknak kacau. Dah bertegur sapa jadilah, lepas rindu..hahaha, larikkkkkkk), surf info berkaitan dgn image consultant (aku ngah nak wat paperwork on grooming-tujuan tuk wat seminar, so pas ni kalau mana2 company nak grooming staff mereka leh la guna khidmat aku ngan member aku) dan melalak lagu Beyonce (semua track dan berulang kali...hahahaha).

Oh tersasar dari tajuk entry ni lak....dlm beberapa jam lagi aku akan ke majlis perkahwinan sahabat aku Sri Rahayu di Klang...ni la geng aku masa study kat UiTM Arau, minah ni sempoi giler..memng ikut kepala hotak dia sendiri....kalau dia cubit mak aiiii seminggu lebam k...aku tahu la sbb aku selalu kena cubit..tula comel sgt..diorang geram la ngan aku..hahahaha...statement berangan katanya...

Dah kawin minah ni....teringat zaman muda2 kat Arau dulu...ni lah antara geng aku yg sekular n sekepala...kalau abis je kelas, ni lah antara geng yg suka melepak kat kedai makan depan Pusat Islam...masa tu ada Imad, Z, Atok, Faiz, Mas, Leq, dan minah Ayu ni...tapi tak sekerap kami la dia melepak kat kedai makan tu..kami je yg rajin bebenar mengabiskan duit n waktu bergossiping sana sini....masa kat Arau tu budak2 coursemate aku berpuak2..huhuhu..biasalah budak baru lepas SPM masuk U..eh masa tu masih Institut lagi...

Yang aku ingat pasal minah ni, dia kalau berpakaian antara yg mencucuk mata la..hahahahaha...pastu kalau pakai kebaya, pepaham la...pernah minah ni kena sound dgn lecturer sbb pemakaian dia..tapi haram, tak diendahnya..memng kerek siot..hahahah matilah aku kalau dia baca blog nie..larikkkkk...tapi dia memng sempoi n tua setahun dari aku..kiranya dah 30 la...hehehehehe

So tghari nanti, aku akan pergi bersama kekawan aku Z (tanpa isteri+anak sbb bini dia keja malam), Rem (tak sure g ngan anak bini or tak), Am, Adik Wan dan member aku Shah...semua akan berkumpulan diperkarangan rumah aku pada jam 12.00..sbb plan nak bergerak jam 12.30 tghari....pergi berapa keta tak pasti lagi....erm bebudak ex UiTM Arau, tak tahu la dtg atau tak..hope ada yg dtg la..leh ala2 gathering kan...

Anyway, Selamat Pengantin Baru Ayu...ko memang brutal Kahar


Salam sayang,
Adiewaridi


p/s : nanti Adie update pulak hal masa kami kat majlis nanti

3 comments:

wénkt said...

apa la yg kita buat kt majlis tu kan
selain sesat masa balik
hahaha

Btw, boring la lagu penyanyi sama....

Adie Waridi said...

wan:
dah ada org tu nak tgk property dia kat setia eco park tu kan..hehehe..nak tukar la lagu..lagu yg org jauh suka..huhu

razor said...

en adie, kami dah decide ke rumah bakti penyayang di setapat, kalau ada masa lapang pada 8/3/09, sila la.


nyway, datang blog saya untuk keterangan lanjut.