Wednesday, January 7, 2009

The Making of Maut

Salam,

Selasa yg lepas iaitu pada 6/01/09, aku menerima jemputan dari Abg Ajami untuk menyaksikan tayangan perdana filem Maut..so masa g tu semua tetamu diberi goodie bag and as a blogger, there is one press kit cd...so entry ni aku nak post pictures di sebalik takbir perfileman citer Maut ni..review akan aku wat pada next entry...so dgn exclusivenya korang melihat pic2 nie..nantikan tayangan pada 15/01/09





























Salam sayang,
Adiewaridi

7 comments:

kuchairies said...

Alaaamak... Part kapan and masuk liang tuh cam menakotkan jer..

Helmi said...

maut ni, citer hantu ke? drama or movie? kitorang yg kat oversea ni, x tahu menahu langsung. haish, rasa macam katak bawah tempurung pun ada gak.

tapi nmpak muka fauziah nawi, cambest je pulak.

i.am.belle said...

hmm.. mcm best jer cerita ni. i like que haidar dan liyana.

hegira said...

ooo perigi dia derang buat camtu eh...

vidadarisakura said...

hoh..
aku paling lemah la antu berbungkus2 ni...

Adie Waridi said...

ries, helmi, sis belle,lina, sakura:
citer maut ni bukan citer hantu pun, tetapi citer pengajaran tentang beringatlah maut katanya...nanti adie review citer ni

wénkt said...

aiks
yg masuk lahad tu
bukan que erk?
org lain blakon jd dia