Sunday, January 4, 2009

Hang out with the gals



Salam,

Kronologi aktiviti sosial aku pada lewat mlm semalam


4/01/09

5.30am - Aku membloggin..ni la entrynya..hehehe

5.15am - Sampai umah dari Subang Jaya..dah nak subuh baru balik..hehehe..gayanya cam org baru balik dari clubbin tapi....harammmm

4.55am - Bergerak balik ker Section 13 Shah Alam ambil keta dan terus balik umah

3.20am- Makan sutra kat Asia Cafe, Subang Jaya...makanan di rekomen kan oleh Mable...makan chicken wing, ayam ikan, ikan kerapu, fried kuew teauw (betul ker ejaan ni)..Result: thumb up!..so damn nice..sedap giler...ikan from kedai Spicy Grill Fish...

3.00am - Mable nak makan sesuatu..so she wanted to go to Asia Cafe, Subang Jaya since kat shah alam semua kedai dah tutup kecuali Mamaks.G sana naik keta Angah

12.30am - Sampai kedai mamak kat Sec13 Shah Alam tuk jumpa Angah & Mable...adik angkat aku Sham pun jadi mangsa ikut kami...bincang pasal bisnes n gossipin..hwa3

Kesimpulan : Lepak + Makan2 + Gossip + Ketawa Bahak2 = Fun bangat



Asia Cafe, Subang Jaya

Spicy Grill Fish, salah satu kedau yg ada kat sini..sedap babe

My Nescafe Tarik...

Ayam Ikan & Chicken Wings

Ikan Kerapu

Sham, my adik angkat

Am

Angah

Mable

Aku


Salam sayang,
Adiewaridi

5 comments:

dr.anonymous said...

best nye dapat makan2 macam tu.... hehe... ingatkan tghari rupenya pg2 p lepak..huhu... best woo!

k.A said...

sedapnya! *drooling
:P

dr.anonymous said...

k.a sebok!haha

i.am.belle. said...

muahaha... ko mmg suka makan kan.

hmm, yg paling hensem tuh yg last sekali tu. ecece...

Adie Waridi said...

belle:
memng suka makan...nikmat apa makan nie..ececeh..tu puji atau apa..hehehe