Thursday, January 22, 2009

Aku & Rambut Ku


Salam,

Kebelakangan ni takde apa yg menarik berlaku dlm hidup aku kecuali, akur asa kurang sihat...kurang selera makan, sakit kepala bagai...bdn aku pun aku rasa dah terurus...so entry kali ni nak letak pic latest aku selepas aku demam aritu...huhuhuhu..dah serabai rambut gue...rambut dah panjang..tak terurus...korang rasa patut aku wat style spike, lurus kat depan or biarkan panjang cam sekarang

Rambut dah panjang n lebat...kat bilik kerja gue..hehehe

Alamak kantoi ada teddy bear lak

Antara gaya rambut aku

Sama jer ngan yg atas..hehe

Tu la antara gambar2 aku ngan gaya rambut aku..hehehe..aku selalunya suka berambut pendek sejak dari zaman sekolah rendah...tukang gunting rambut ketika tu adalah ayah aku..takleh ckp nak style camna...tiap kali nak potong rambut, aku hanya akan duduk kat kerusi dan ayah aku akan mulakan kerjanya...aku berdiam jer dan hanya tahu rambut siap jer....masuk u pun lebih kurang...aku g mamak suruh pendek jer..aku dah terbiasa...lagipun aku tak reti nak bergaya dgn rambut aku..lagipun rambut aku ni degil melampau.....teringin nak ada rambut panjang cam anuar zain satu ketika tapi bila aku cuba simpan jer, rambut aku mulalah berlingkar2 dan mengembang....bertambah nampak besarlah kepala aku yg dah memng besar ni....zaman sekolah dulu pernah la wat rambut cam pendek giler ala Mai sekrang tapi bila tgk pic tu aku rasa cam mayat hidup coz masa tu aku kurus sgt..berat less 45kg...kena wat camtu coz aku ni pegawas..boleh....sebelum rambut aku panjang cam sekarang ni, aku wat style luruskan depan guna iron...k la nampak lain sikit..tapi aku cuma wat style camtu bila aku ada function jer..takde masa la aku nak iron rambut aku setiap kali nak kuar kedai ker..dah la ambil masa yg lama...byk kerja...tak heran la kalau wanita bersiap lama giler...sekarang ni aku nak cuba simpang rambut pjg..leh luruskan since iron dah ada....erm nak cari sponsor rambut la...tiap bulan style lain..hehehe..ada ker org nak sponosr aku nie..bukannya artis..berangan sudah

Salam sayang
Adiewaridi



10 comments:

k.A said...

suka yg ke-3
tak suke rambut panjang gak
rimas n susah nak urus
sama la..nanti kepala nmpk besar
haha

yg ke 3 tu plg smart!
:P

k.A said...

suke yg gmbar ke 3
tak suke rmbt pjg gak
rimas n susah nak urus
sama la...nanti kepala nmpk besar
haha

yg ke 3 plg smart!
:P

Adie Waridi said...

k.A:
kepala nampak besarkan...tq kA bg komen...selalunya style 2 n 3 yg akan adie guna

sitekateki | dD said...

cantik rambut...new style ek...teddy bear tu leh bagi kat dD...hehehehe

dr.anonymous said...

saya suke rambut saye!! hahaha.... rambut terbaik ever! ngeh3

Adie Waridi said...

dD:
nak kata style baru tak gak la..hehehe...ala teddy bear dD lagi besar dari adienya..hehehe

Dr:
hargailah rambut anda kerana ia mahkota lelaki..hwa3

cham's said...

yang no 3 tu kalo nak undi kena letak AFUNDI gak ke? hahaha much better! mana adie ilang? gunting rambut ke?

Adie Waridi said...

cham:
nampaknya no 3 erk pilihannya..adie ada..just membawa diri jap

Duke Luce Dell'amore said...

jim pun suke rambut yg ketiga tu..really2 suit on u!

.AzFaRuL. said...

rmbut sy bsr, curl, & cam dawai. tp dh chanteq aritu wat d salon.

skrg asyik berangan cam model je.

;)