Wednesday, January 7, 2009

1st time Kena Tagged

Salam,

Aku kena tag wat yg pertama kali sepanjang aku blogging..dan org yg men tagged aku adalah seorang yg menggelarkan dirinya Dr Anonymous..so the tag goes like this



01-describe 10 things about the person who tagged you.

Let me see....erm honestly

1. Personally, i tak pernah jumpa dia...hehehe..kenal melalui blog jer

2. Melalui blog dia, i tahu yg dia adalah merupakan seorang pelajar medic di Jakarta

3. Melalui blog dia juga, aku tahu yg dia seorang yg baik

4. Melalui blog dia juga, aku dapat tahu yg dia ni pemurah orgnya.

5. melalui blog dia juga, aku dapat tahu yg dia ni pemalu orgnya...

6. Melalui blog dia juga, aku dapat tahu yang dia ni kuat bekerja meyupakan assignment dia..hehehe

7. Melalui blog dia juga, aku dapat tahu yang dia seorang yg memilih termasuk memlih kawan..so aku ni org yg terpilih la..the chosen one..hwa3

8. Melalui blog dia, aku jyga dapat tahu yang dia suka shopping cam aku..terytama beli baju..tapi dia shoppin jenama aku shoppin high street nya jer

9. Melalui blog dia juga, aku juga dapat tahu yang dia friendly dan juga talkative tapi haya pada org yg dia kenal jer..hehehe..samalah

10. Melalui blog dia juga, aku dapat tahu yang dia juga suka berkongsi..dari segala benda terutamanya gossip..hwa3

Yeah dah 10 list, huhu semuanya aku ambil dari blog dia..hehehehe


02- Now you have to describe 10 things about yourself

1. Org kata aku ni muka sombong..sombong ker...ye kot

2. Aku pemalu orgnya..nak tegur org sebelah pun aku segan..sapa nak jawap..

3. Aku rasa aku ni terlalu baik..hehehe

4. Aku suka gossip..hwa3..berterus terang!

5. Aku suka shoppinggggggggggggggg..ada org nak belanja aku..hwa3

6. Aku malas nak makan makanan yg ada shell seperti kerang or udang ker sbb aku terlalu malas untuk kopek kulitnya...suruh org lain kopekkan

7. Aku malas nak citer pasal dir aku...hwa3

8.....

9.....

10...


p/s : sesiapa yg kenal aku korang isi la yg kosong tuk..leh?


03-at the end, you need to choose 10 people to be tagged and list *


1. Jim
2. Tommy
3. Sis Belle
4. Ries
5. Dd
6. K.a
7. Helmi
8. Adik Ayie



7 comments:

Helmi Razali said...

hey, what the? ha ha. Nampaknya sudah kena tag. I'll do it sooner or later, but perhaps not now. Exam comes first.

Duke Luce Dell'amore said...

haiyo!i'm on TOP of the list!!!!!
u sgt jahat!
i dah lama xlyn tagged ok...
lg pun i bz r kt dungun..bukak blog just utk post entry yg i dh siap taip awal2 jew..
i'alh klu ade ms nnt,i wat k..tp xjanji..

Adie Waridi said...

helm & jiim:
i tak paksa uols wat k..hehehee..just masa kena tagged tu i just ingat org yg dlm list tu la..hehehe

Helmi Razali said...

oh, so kami2 yang dalam list tu dah di ingati laa. he he.

Adie Waridi said...

helmi:
yup, coz u guys antara blogger awal yg i kenal ..hehehe

cham's said...

hahaha...u ada sense of humor-lah

Adie Waridi said...

cham:
kelakar?..tak gak...hehehe..kekadangs sewel ada;ah