Tuesday, December 30, 2008

Window shopping+wayang=Sunway Pyramid

Salam,

Post yg awal tadi aku cakap cuti Maal Hijrah ni aku tak tahu wat apa, yup itu di belah paginya, tapi lebih kurang kul 3 aku g tolon kawan pindah rumah..nasib baik dari rumah tingkat 2 ker tingkat 1...tapi penat gak..lama tak wat kerja2 berat..hwa3...yg beratnya adalah tv flat screen dia yg 37 or 40 inch tu...aduh...kalau umah yg ada lift takpelah ni tangga jer..so masa angkat tu kena lah berhati2 kan...apapun dah selesai pun member aku ni pindah umah barunya dengan azam barunya itu..alhamdulillah...

So pas dah settle mengangkat bagai, aku ngan Am ingat nak g pekena ABC kat Restoran Cili Merah Sec9 Shah Alam...sedap wooo..tapi lastly tak g..sbb dah penuh ngan air sirap yg dibeli oleh member tadi kerana menolong dia pindah umah...tapi hati aku tetap kata nak kuar g jejalan...balik rumah, mandi2 pasty terus naik keta....tempat yg dituju=masih tak tahu..hwa3...biasalah, aku dan Am selalu wat kerja giler camni, nak jejalan tapi tak tahu nak g mana...fifkir punya fikir, lastly aku ckp aku nak g Sunway Pyramid...sebenarnya aku malas gak nak g mall sbb bg aku kalau g mall bukan kerana shopping baik toksah g..hwa3...tapi g juga la....sampai sana dlm kul 7.10...pastu blur nak wat apa..nak shopping jauh sekali lah ngan poket yg tak tebal ngan kertas berkepala Agunf..heheheh...tapi sempat gak la window shopping....




Memikirkan apa nak wat, akhir nya kami decide tuk tgk wayang kat TGV...sampai kat TGV,..erm tak byk pilihan cerita yg nak ditengokkan.cuma yg berkenan di hati Beverly Hill Chihuaha (betul ker aku eja)..alah pasal citer anjing yg lost tu...n lagi satu citer Angus what so ever la..lupa lak tajuknya...lastly tgk citer Angus tapi tayangannya jam 9.20pm..erm ada 1jam 30min...lama lagi tu.nak wat per ekk...akhirnya kami makan kat KFC...dinner time..aku order set Dinner Plate dan Am set Snack Plate...yummy...aku sampai nak muak untuk makan ayam yg ke-3..kenyang siot...apapun finger lickin good la..








Citer tu leh tahan la...best gak sbb aku gelak la sepanjang citer tu..ala citer pasal budak remaja yg cuba mendapatkan boyfriend idamannya...byk part yg aku rasa hilarious...memng kelakar tgk gelagat bebudak pompuan England tu...just love the accent..so British...hwa3...apapun ada part yg touching...so kapel tu elok gak la g nonton..the pelakon lelaki semua gorgeous, pompuan for me so beautiful with their own way...that is me..suka tgk citer remaja yg selalunya happy ending...but suka tgk aksi main actor/actress...so romantik..wish i can be like that...but i'm not so handsome like Rob and far away from being so romantic...so we end up bout 11.00pm...instead, heading back to Shah Alam, we actually going to KL for midnite sightseeing...so g jejalan KL waktu malam..tgk ragam manusia...lampu2...just love it...reach home bout 2.30am and i'm not sleeping yet, writing a new post for my blog..hehehehe

Salam sayang,
Adiewaridi

2 comments:

Tommy Alanzo said...

EEEE HAPPYNYA DIA!
EH PANGGUNG KAT SUNWAY TU OK TAK?
AKU ADA GAK BGAMBAR NGAN PKOK MERAH TU TP X SEMPAT UPLOAD!
HWA3
TENGOK WAYANG APA? DAH TGK BEVERLY HILLS CHIHUAHUA?

Adie Waridi said...

tommy:
panggung kat situ ok la...coz view tak kena blok ngan kepala orgnya...tgk citer angus & snogging apantah..ok gak...chihuahua tu ingt nak tgk sok kat the curve sambil menuggu detik 12 mlm..new year..hehehe..jom join nak?