Sunday, December 7, 2008

Selamat HAri Raya AidilAdha 2008

Sok dah nak HAri Raya AidilAdha....kejap jer masa berlalukan..rasa cam baru jer sambut HAri Raya Aidilfitri semalam..di kala ni aku dah berada di kg..kg ku di Ipoh...tapi bukan la kg yg betul kerana family aku stay kat kawasan perumahan..so suasana kg takdela...tahun ni takde wat korban..tapi aku bercita2 tuk adakan korban satu masa nanti..moga aku dimurahkan rezeki...btw ni kat cc so takle lama sgt..hwa3..dengan itu aku nak ucapkan kepada sesiapa yg membca blog ini dan beragama Islam , SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

2 comments:

FADZLAN RIZAN JOHANI said...

SELAMAT HARI RAYA dari kami sekeluarga.

PAKLAN
http://www.jalakmas.blogspot.com/

Tommy Alanzo said...

salam aidiladha to my friend!