Saturday, November 8, 2008

Hadiah for Atok



Dear reader,

Hadiah tuk Atok???..erm ianya bukan Atok betul tapi gelaran kepada kawan aku masa study...ahad ni dia akan bersanding di rumah ibu bapanya di Tg Karang...aku pun tak pernah g sana...siap tgk map kat google mana terletaknya tempat tu..huhuhuuhu...so arini aku g jejalan cari hadiah tuk Atok ni ngan Peju dan Am...since masa tak byk coz byk benda nak kena wat..so just grab apa yg aku rasa nak bg..hahahaha...takde masa nak g tempat lain...finally dah jumpa...apa dia rahsia...actually bukan nak ckp apa bendanya pun tetapi aku nak upload decoration yang aku wat tuk Atok ni...if got time aku selalunya akan wat a little bit deko kat atas setiiap hadiah yang aku nak bg kat kekawan yang kawin..bukan apa..nak nampak kelainan sikit..furthermore, first impression tu penting eventhough barang yang dihadiahkan tu mungkin tak seberapa..yang penting ikhlas k....hahahaha...kalau korang tgk pic tu mungkin korang kata eh mcm krismas lak..hahahha..mungkin aku ngah mood krismas so deko tu pun ala2....hwa3....nasib la.....


Salam sayang
Adie Waridi

2 comments:

Tommy Alanzo said...

laaa patutlah! aku ingat atuk bebenor! dlm hati aku bkata 'wah grand jugak hadiah utk atuk dia ni'! hwa3
apalah agaknya dlm tu ek? kalau bukan sandle, kasut kot?
hwa3
utk aku mana? kalau aku, aku xkan bukak rakus2! sayang pulak cover cun tu rosak!
;p

Adie Waridi said...

aku dah takde atok la..dua2 belah parent aku dah passed away...adie suka gift hadiah camtu..pernah dulu siap ada frame pic kat atas hadiah tu