Thursday, November 6, 2008

Bila tak tahu nak apa (mcm bosan), kita wat aper?

Good day readers,

Aku menulis post ni sebb aku ngah bosan n tak leh tido..la ni pun dah kul 4am...aku tak leh tidooooooooooo.......maybe kerana minum white coffee tadi...sejak2 aku leh minum minuman berkafein ni, aku belasah selalu minum..hehhehe..yelah dulu 7 tahun aku tak sentuh benda2 yu sbb arahan doktor, la ni dah boleh tak reti2 nak kawal....mungkin bila aku pengsan lagi sekali nanti, aku berehat daripada minum minuman berkafein ni...tula manusia tak reti nak berjaga2..padan muka aku sendiri....uwaaaaaa

berbalik pada topik post aku, bila time2 camni aku selalu nya cuba memerah otak aku untuk mendesign pelamin...since aku punya major bisnes is wedding planning, so aku kena la sentiasa ada idea baru tuk pelamin aku agar tak membosankan...kekadang tu bila idea byk, tak cukup kertas A4 aku tuk zahirkan ilham tu , tapi bila langsung takde idea, hampeh....sbb tu bila pagi2 camni, aku leh berfikir agak waras n tenang....siap leh visualize lagi dlm otak ni camna rupa design aku tu..seolah2 aku macam wat tour la dlm imaginasi aku tu bila aku tutup mata...n dari situ aku leh lihat kalau design tu ada cacat cela n kekurangannya...wah katanya....tapi itula la aku..bila nak zahirkan atas kertas selalunya aku akan wat virtual tour ....so hati kena tenang n fokus la....kalau jiwa kacau agak susah la....

Tapi aku bila tiba tahap tak leh tido mcm ni, aku akan cuba cari jalan tuk wat design...design apa2 la...janji aku mendesign...kalau ikutkan aku ni ada lagi beberapa perkara designing yang aku teringin nak wat iaitu wat landscape design n fashion design n interior design...hope satu hari aku akan berjaya melakukan nya...

So, aku nak tanya korang, kalu korang takleh tido n bosan , apa yang selalunya korang akan wat...



My design




Salam sayang
AdieWaridi

No comments: