Thursday, September 25, 2008

Berposa di bulan Ramadhan 2008


Sedar tak sedar, kini dah masuk minggu terakhir berpuasa...sekejap jer masa berlalu..mcm tak caya..kalau masa kecil2 dulu..aku rasakan masa tu berlalu terlalu la lembapnya..sampai tak sabar2 nak berbuka...tapi bila dah besar nie lain lak rasanya..cepat sgt pulak masa berlalu...yela bukan selalu kita berpuasa selama sebulan..so rasa rugi juga kalau ada yg terkantoi..huhuhhu...

Tahun ni aku ada gak g buffet ramadhan...kali ni g berbuka di Intekma resort..kena bayar rm38 nett...at first expectation tinggi gak la pasal hidangannya..tapi rupanya tak la best sgt..nak kata berbaloi ngan duit yg di keluarkan aku rasa tak kot..ntah la..sbb nya konsep kali ni ala-ala pasar malam so kebanyakkan hidangannya adalah hidangan yg kita selalu jumpa kat pasar malam such as murtabak, n aku pun tak tahu nak sebut apa..tapi no western langsung..so aku nak ambil 2 3 kali round pun tak de selera sgt coz semuanya berat..i mean hidangan berat...cepat la kenyangkan...yg aku takleh nak g, adalah kuih muih raya yg turut dihidangkan...n tak la sedap sgt..hahahaha...itu adalah apa yg aku rasa tapi aku tetap bersyukur kerana dapat berbuka dengan kawan2 n bersyukur atas rezeki yg tuhan telah berikan (biasalah la manusia kalau bab-bab tak puas hati nie)



Meja kami no 75


Lauk kambing kegemaran gue


Melantak time..kuang kuang


Perut pun buncit katanya

Ni la teman2 berbuka posa


Kat luar Intekma resort


Kat luar lagi..hehehe



tahun depan , kami dah rancang tuk berbuka di tempat lain lak..maybe g sunway kot...sana sedap...


Salam,
AdieWaridi












No comments: