Wednesday, August 20, 2008

Malaysian Artist For Unity

Sekarang dah hampir kul 3 pagi..aku still mengadap pc nie sambil melayari internet..actuallya ku dah tido awal tadi.then dlm jam 12 kau terjaga so itu yg fresh lagi ni...lagipun aku takleh nak tido sgt sbb dok fikrkan bebrapa perkara-umah bersepah sbb barang tak kemas lagi pas kerja wedding aritu, kerja promotion tak settle lagi, student tuk kelas figure drawing aku belum ada lagi...bykla benda...

So aku surf la internet ni untuk mencari tempat yg sesuai untuk aku menge'post'kan iklan pasal kelas figure drawing aku nie....dalam2 aku melayari internet nie..terjumpa la satu site ni..iaitu MALAYSIAN ARTIST FOR UNITY...mungkin tak semua org tau...ntahla aku rasa ramai coz yg meng'download' mps3 lagu 'here in my home' tu pun dah berpaa puluh ribu org..so rmaai la yg dah tau kot kecuali aku yg baru jer tau..aku selalu dgr lagu tu kat radio tapi tak pernah tgk video clip dia...bila tgk video clip tu best jer aku rasa..yelah rmaai artist yg ada..bukan setakat penyanyi tapi semua org yg terlibat dlm dunia seni..semua nya bersatu atas satu nama CINTA....yg penting penyayi favourite aku ada...ning, atilia n jac..huhuhuhu...love their voice so much..teringat masa mula2 ning kuarkan album yg ada gamabr bunga matahri tu..suka sgt...tu la album pertama aku beli...masa tu kaset jer..mana ada cd...sejak tu aku suka ngan ning nie..kira peminat la...minat sgt ngan suara dia tapi yg aku pelik aku ni minat mcm tu jer tapi tak la sampai jadi fan club mana2 artist..erm camno ek..mungkin camtu cara aku...lain org lain cara nya..yg terbaru aku mula suka kat suara n videoclip atilia..

So enjoy la the muzik..sebagai menunjukkan cara anda menyokog industru muzik negara, letaklah videoclip ni kat webpage anada...tak kisah la kat friendster ker, myspace ker apa2 jelahh...cjow



Salam

Adiewaridi

free download

No comments: