Wednesday, August 20, 2008

BOSS COFFEE TVC

Iklan tv ni di buat pada tahun 2007..masa tu shoot kat Putrajaya..shoot dari pagi ke paginya..penat..tapi best..talent masa ni yg aku kenal adalah alam n nur dari program realiti "So You Think You Can Dance"..tuk iklan ni kami (aku n biz partner aku) jadi assistant wardobe stylist..sejak dari tu kami sellau dapat invitation dari alam n nur kalau diorang ada aktiviti..tapi selalu gak tak dapat join aktiviti diorang.

No comments: