Thursday, March 3, 2011

Film Preview Screening : Beastly




Salam,

Korang suka citer The Beauty and the Beast ?...kalau suka citer tu korang leh la tgk citer BEASTLY ni...BEASTLY ni adlah ibarat citer Beauty and The Beast dalam versi moden dan lebih kepada golongan remaja la...Seronok ke citer ni?...Yupp bagi Adie...penuh ngan kisah cinta yg romantik, dan juga kelakar..seyes ada part yg kelakar..even Adie masa tgk preview filem ni kat GSC One Utama pada 2/3/2011, Adie dan kekawan Adie tergelak2 dengan watak2 dm filem ni...

Filem ini yg dibintangi oleh Vanessa Hudgens, Aex Pettyfer, Mary kate Olsen, Neil Patrick  dan Lisa Gay berksarkan kepada watak Kyle (Alex) iaitu seorng pemuda yg encem, (kalau tidak takdela awek cina sebelah Adie haritu dok wow wow masa mamat ni buka baju dia..) tapi memilik sifat yg agak keji la ince dia ni encem, anak org kaya, dan ana kepada pembaca berita yg terkenal yg telah di sumpah oleh Kendra (Mary kate) menjadi seorang yg sungguh hodoh (hodoh ker.nampak cam more to ..apa ya word tu..xpela..lupakan jer). Untuk dia kembali pulih, dia kena mencari cinta sejait..klise sgtkan...api tu yg org suka tgk...

Kerana kehodohannya itu, di dipindahkan oleh bapanya kesemua rumah dan tinggal bersama org gaji dan seorang tutor...yela daripada rupa se gojes ni 


bertukar ke rupa ni


confirm kena sorokkan diri..hiks

Dalam tempoh penyembunyian diri itu, Kyle mula mengenal diri dan jatuh cinta ngan se jelitawan..tak lain tak bukan si cantik Vanessa


Cantikkan....angkat tangan sapa rasa dia secantik Vanessa

Citer ni memng simple dan santai...bg Adie okla..daripada tgk citer yg complicated pastu tak faham kan...well dlm citer ni Adie suka watak Kendra oleh Mary Kate Olsen...suka ngan look dia. fesyen witch modern dia...nice sgt...suka2 (tick like)


with smoky eyes...memng nice la..terbaekkk...So kepada yg suka citer bergenre romance ni tgkla sekarang ya..sbb BEASTLY sudah berada dipawagam bermula hari ini 3/3/2011


Yang menaip,

No comments: