Monday, May 16, 2011

Lama menyepi...

Salam,

Hai semua....apa khabar?..wah lama dah Adie tak wat entry baru dlm blog nie...dah hampir 20 hari blog Adie ni tidak ada entri baru...ish2..teruk betul ADie ni...nampak sgt tahap pemalasnya tu...hehehehe...ala kalau update blog pun lum tentu ada yg baca...hahahaha...betul tak?..x betul? ...alhamdulillah ada gak yg sudi baca cebisan blog Adie ni....

Erm as usual, ADie menyepikan diri kerana urusan kerja...agak sibuk...dari pagi hingga ke pagi...almaklumlah kerja sendiri....kalau entri asyik kuar jer, maknanya Adie memng ngah free dan ada di rumah...if not tandanya, Adie terlalu sibuk dan tiada dirumah....yelah hanya menggunakan pc yg ada rumah ni ladie duk update blog ni...lainlah kalau Adie ada iPad ker kan...mana2 Adie leh update (if line internet ada la)

Secara kasarnya..wah secara kasar...bahasa2...hehhehe....kehidupan Adie agak better walaupun kerja byk...sibuk tapi Adie happy...tahun ni Adie berharap segalanya mampu merubah masa depan Adie...Adie juga berharap agar sesibuk manapun Adie, Adie akan cuba update blog Adie walaupun dengan hanya post tajuk jer...leh?..hjehehehe

So entri yg akan kuar jap2 lagi ni, Adie akan citerkan serba ringkas apa yg dokberlaku sepanjang 20 hari selepas besday Adie....so tunggu k...kalau xnak tunggu pu takpe...takde kena marahnya...hehhehe

So ketemu lagi..insyaallah pada entri yg akan dtg..

Yang terus menulis,