Thursday, April 28, 2011

Confessions of Shopaholic :Bag Oh Bag.



Salam

Beberapa hari yg lepas setelah penat bekerja Adie telah meng'reward'kan diri Adie dengan shopping....wah dah lama kot Adie tidak pergi shopping...kebetulan pas habis settle kerja, Adie ke Bukit Raja Shopping Mall...tujuan asal adalah ingin membeli underwear yg baru...sbb semua underwear belum basuh dan Adie kehabisan stok...huhu...bukan sbb underwear Adie sikit tapi Adie tak sempat nak basuh hari2...so hampir 20 helai undewear Adie telah Adie gunakan...since lum sempat basuh lagi, Adie terus beli yg baru...pas beli jejalan dalam mall tu terjumpa la beg kat SEED dan kebetulan ada sale untuk pemegang kad SEED....belek punya belek Adie sambar 2 beg oversized daripada SEED (SEED jer yg Adie mampu)...sebenarnya nak beli beg design yg lain, yg agak kecik lastly beli beg oversized...xpela....




Dan beberapa hari kemudiannya pula Adie ke UNIQLO...sebenarnya hanya sesaja jalan....tetiba ternampak beg dan ianya tengah SALE.....aduh....sekali tgk dah berkenan...belek punya belek Adie terus ambil dan hantar ke kaunter....secara tak langsung terbang lagi wang ringgit Adie....yg ni pun oversized bag..hahhaha...



Kalau nak tau, Adie ni penggemar beg...Adie ada beberapa koleksi beg..Adie ni pantang tgk beg....dah mengalahkan pompuan...nasib baik Adie kureng sikit bab kasut...so takdela giler sgt kalau tgk kasut...tapi kalau beg..fikiran jadi kurang waras sikit terutama bila ngah ada duit....hahhaa

Dalam seminggu jer Adie dah mengeluarkan wang ringgit yg agak byk untuk beg2 itu...bila fikir takpela sekali sekala...lagipun selama duk asyik kerja kerja, Adie takpernah reward diri Adie atas apa yg Adie usahakan..so tak salah la untuk naikkan semngat Adie agar berusaha lebih (ayat tuk sedapkan hati yg dah kuar byk duit)...

So, sekarang Adie dah pindahkan semua brg2 yg selalu Adie bawa dlm beg dulu ke beg yg baru...huhuhu...ila beg dah besar, mcm2 yg Adie bawa...ish2..apapun Adie suka sgt ngan beg2 tu....so itulah CONFESSION OF SHOPAHOLIC...hehehe

Salam sayang








P/S: Kalau ada yang tambahkan koleksi beg Adie sempena besday Adie bulan ni bagus gak kan...berangan jela ko Adie...hehehe

Wednesday, April 27, 2011

The Twelve


Salam,

The TWELVE by MIFA & MAXIS...yup u got it rite....Concept store baru oleh MIFA telah pun dibuka kepada org ramai pada 22hb April 2011 yang lepas. Adie rasa bertuah kerana dapat bersama semasa pelancarannya.. "The Twelve" adalah merupakan sebuah concept store fashion yg sungguh unik berikut daripada kesinambungan daripada portal fesyen - www.fashionista.my yang telah dilancarkan oleh Maxis semasa Minggu MIFA berlangsung November tahun lepas

Dengan wujudnya "The Twelve", ianya akan mempromosikan para pereka Malaysia dan menjadikan ia sebuah platform untuk bukan mempamerkan malah menjual hasil rekaan terbaru para pereka Malaysia kepada golongan    sasar yg baru. Konsep stor ini diilhamkan daripada konsep stor lain di seluruh dunia seperti Colette di Paris dan Dover Street Market di London


Seperti namanya, "The Twelve" mempamerkan rekaan daripada 12 pereka Malaysia iaitu

1. TAS Iman by Tom Abg Saufi
- koleksi pakaian moden Islamik seperti kaftan dan skarf

2. Zero to Ten 
- koleksi "ready-to-wear" yg penuh bergaya dan terkini untuk generasi muda

3. PU3
- koleksi "ready-to-wear" yg cukup bergaya dan terkini

4. uREKA
- barangan berupa alatan tulis, anak patung, barangan daripada barang guna semula

5. BDA
- rekaan daripada beberapa org pereka dibawah Bumiputra Designers Association

6. YODA
- rekaan yang lebih menjurus kepada golongan muda daripada beberapa pereka di bawah Young Designer Arena

7. Radzuan Radzwil
- koleksi "ready-to-wear" kaftan dan kemeja batik yg sungguh esklusif 

8. Key Ng
- koleksi "ready-to-wear" pakain kasual dan kerja untuk lelaki dan perempuan

9. Benson Chan
- koleksi kasut daripada sandal ke kasut yg bertahktakan Swaroski

10. Shasha Rowena
- koleksi barangan seperti tas tangan, sarung telefon dan Ipad, laptop dan banyak lagi

11. Shinju Pearls
- koleksi barangan perhiasan daripada permata berharga dan juga separuh berharga

12. JKhan
- koleksi pakaian wanita yg boleh dipakai dari siang ke malam dengan harga yg sungguh berpatutan

Pelbagai aktiviti telah diaturkan sepanjang tahun seperti pertunjukan fesyen bulanan oleh para pereka untuk mempromosikan koleksi mereka. Maxis juga akan meletakan sebuah kiosk fashinista.my di stortersebut bagi memudahkan pereka "log on" ke "website tersebut dan mempamerkan koleksi terbaru mereka secara online dan juga pelanggan boleh melihat koleksi2 para pereka secara online. Menarik bukan?

"The Twelve" ini adalah merupakan langkah pertama MiFA dan Maxis untuk membawa pereka tempatan ke satu tahap yg baru dan pada masa yang akan datang MiFA dan Maxis bercadang untuk membesarkan lagi "concept store" tersebut agar lebih ramai pereka tempatan akan terlibat dan mempamerkan/menjual koleksi mereka.


Pada awalnya, Adie dan partner Adie turut mempamerkan koleksi kami di sini tapi atas sebb yg tidak dapat dielakkan, kami terpaksa melepaskannya tapi InsyaAllah label kami akan dipamerkan di "The Twelve" suatu hari nanti... Partner Adie adalah merupakan seorang pereka fesyen, so kompeni Adie yg akan menguruskan label beliau di sini nanti..sambil2 tu Adie juga diberikan peluang untuk mencurahkan idea tuk koleksi ready-to-wear nanti...so tunggukan jela erk...disebbkan kami agak sibuk dengan beberapa komitmen yg lain, kami terpaksa KIVkan dulu koleksi tersebut....

Oh ya lupa nak ckp...anda semua boleh mencari "The Twelve" di Lot G-21 & G-22 Fahrenheit 88 KL k....so happy shopping uols


Salam sayang,







P/S : Nice to meet you Mr Kem Salleh

Yang kedua pun sama?

Salam,

Wah dah lebih seminggu tak update blog....maaf2 sbb penuh dengan aktiviti kerja...ke hulu ke hilir...kuar pagi balik pagi...aduh ...penat sungguh...so masa yg ada digunakan untuk zzzzzzzzzzzzzz...tidolah....sbb tu agak tidak gegeh nak update blog ni...

Ermmm....mesti ada yg tanya (or tidak tertanya?) apa yg kedua pun sama?....hah ni yg nak ceciter ni....bukan apa sgtpun....spek mata Adie yg kedua telah pun rosak menerima nasib spek mata yg pertama....fyi, awal tahun ni Adie telah membeli 2 pasang spek mata setelah spek mata yg bertahun2 Adie guna akhirnya telah tamat riwayatnya akibat kelalaian Adie sendiri....tak sangka pulak jangka hayat spek mata yg seterusnyapun menerima nasib yg sama..tapi lebih pendek jangka masanya....tidak sampai setengah tahun, kedua2 spek mata Adie yg baru di tempah telah patah dan rosak.....

Ni link entry pasal spek mata Adie yg bertahun guna tu patah

Mcm ADie ckp selepas beli 2 pasang spek mata baru, tak sangka dua2nya patah dan rosak dlm masa yg sungguh singkat tempoh penggunaannya. Yang satu tu patah sbb masa nak buka spek mata, Adie terkangkangkan kakinya lebih sangat sehingga terpatah....dan yg terbaru pulak, housemate Adie tercicirkan spek mata Adie kat parking kereta rumah flat kami...the next day tgk spek mata Adie terdampar di tengah jalan, dengan kesan calar dan patah....uwaaaaaa....sungguh sedih..nak wat mcm manakan....sesungguhnya jodoh Adie dgn spek mata itu tidak lama seperti yg dulu..Adie suka pakai spek mata tersebut sbb gripnya yg kuat...even menari terkinja2 kat clubpun tak perlu risau untuk spek mata tu tercabut dan melantun....tapi apakan daya....riwayatnya kejap jer

Ni la keadaan spek mata Adie



So adakah lepas ni Adie akan membeli spek mata yg baru lagi 2-3 pasang, kita nanti kan jela kat entry yg baru nanti erk...wah dah mcm telenovela lak..to be continued.....hahahaha


Salam sayang,








P/S : erm xde ker sesiapa yg nak sponsor belikan spek mata tuk Adie sempena ulang tahun kelahiran Adie esok?...hehehe

Tuesday, April 19, 2011

Walaupun tak sihat, ku gegehkan jua....

Salam,

Dah 19 April...last entri kalau tak silap pada 9 April...tu pun curi2 update walaupun masih demam...actually almost a week Adie berada dlm keadaan yg tidak sihat infact sekarang pun....nanti Adie citer kan...just Adie nak wat quick entry tuk rangkul semua aktiviti yg Adie lakukan semasa Adie demam....wahh..demam pun masih wat aktiviti lagi....nak wat camna..tu namanya gegeh....dan kerana itu juga Adie masih lum sihat2 lagi

Kelas Mak Yung
Pandan Indah
10 April 2011
11.00pagi - 2.00 petang

Masa ni ADie sebenanrnya masih demam, tapi Adie tetap pergi kelas mak yung Che Nan...kalau ikutkan Adie memng tak larat tapi kebetulan pada hari tu , demam Adie agak berkurangan so Adie ingat nak peluhkan badan...kalau menari sure berpeluhkan....yup masa menari tu berpeluh lebih dari biasa...masa tu ADie rasa agak sihat..or lebih sihat...dan masuk bulan April ni, kelas mak yung dah belajar tarian yg kedua...menarik lagi...and Adie still lum catch up..maklumlah dah tua...hehehe..so enjoy the photos k





Finale Ford Models Search Supermodel of the World 2011 & RAIN Concert
F1 Circuit Sepang
10 April 2011
6.00 petang - 1.00 pagi

Habis kelas Mak Yung, Adie dan rakan niaga Adie duk sibuk settlekan hal berkaitan dengan kerja..dan settle terus ke Sepang tuk tgk Final Ford Models Search 2011 dan konsert RAIN....kewlkan...for me yeahhh...dengan VIP pass dan VIP treatment kat STYLO tent, semuanya memeng menarik....dah lama tak tgk konsert kot...been ages...at first, Adie tak berapa excited sgt nak tgk RAIN, coz definitely Adie takkan faham single thing yg dia nyanyikan tapi setelah melihat opening, Adie terpaku melihat tariannya...yeah ternyata RAIN memng hebat menari dan nyanyiannya agak bagus juga...kebetulan under STYLO, kami memng ada access ke hadapan pentas, so ianya memberikan view yg sungguh cantik....dapat tgk RAIN dgn lebih dekat lagi....sepanjang konsert tu memang Adie lihat org ramai sungguh enjoy dan yg perempuan pula terjerit2 setiap kali RAIN memulakan langkahnya....yelah tak heran la sbb RAIN tu handsome kot.....Adie lihat ramai juga golongan Melayu yg turut hadir....cuma sepanjang konsert ini, RAIN tidakpun membuka bajunya...nak kata rule & regulation mungkin juga tapi bila ADie tgk susuk badan RAIN sekarang dgn dahulu, ternyata RAIN sudah berisi sedikit dan Adie tak rasa perutnya masih berketul2...hehehee..mungkin sbb tu sedikitpun tidak dibuka bajunya...cover perut kot..hehehe...anyway Adie really enjoyed the show...
just part yg tak bestnya...rite after the show and on the way back to Shah ALam, Adie demam semula....yup Adie hanya demam pada belah malam....tension tul masa tu











Medical Check up
Shah Alam
11 April 2011
10.00 pagi

Pagi esoknya, Adie pergi ke klinik di area rumah...masa tu masih terasa panas..tapi masa jumpa doktor, doktor cakap Adie tak demam..coz my temperature ok...what?....pelikla pulak....kat badan Adie ada bintik2 merah...riso la juga if kena denggi tapi doc ckp bukan tanda2 denggi dan doc ckp maybe sbb alahan kepada demam sendiri....yeah ada betulnya juga....Adie kalau badan telalu panas akan ada tanda2 merah kat badan...dah mcm love bite bila tgk...kalau love bite best gak kan...hehehee...tapi bukan....but doc ckp if till 3 days masih demam dia suruh dtg tuk buat blood test lak....nak jadi cerita..after 3 days , demam Adie hilang pas makan ubat tu...saja jer badan ni...tau2 jer...takut kena cucuk ambil darah la tu...


Mono drama Rebab Berbisik
Lambang Sari, Istana Budaya
11 April 2011
8.30 mlm

Pada belah malamnya pulak, Adie dan rerakan ADie pergi tgk show Monodrama Rebab Berbisik yg diterajui oleh Che Nan, cikgu Mak Yung Adie....ni kali pertama ADie menonton show yg ada kaitan dengan Mak Yung...dan ternyata ADie sangat menyukainya...ni bukan kes nak bodek Che Nan tapi memng Adie suka..

Rebab Berbisik ini mengisahkan emosi Pak Su Mat, seorang pencita seni Mak Yung. Pak Su dan isterinya Mek Ning merupakan seorang primadona Mak Yung dizaman kegemilangan Mak Yung dulu2. Setelah Mek Ning tiada, Pak Su terpaku memikirkan siapakah yg bakal diwariskan seni tersebut. Pak Su dan Mek Ning ada 2 org lelaki iaiti Ustaz Azri yang tidak mahu memahami dan Azmi @ Mimi yang jauh terpesong dirinya. Kalau anda nak tahu keempat-empat watak ini didokongi oleh Rosnan Rahman sendiri...hebat bukan?...yeah memng hebat...

Pada malam persembahan itu, Adie telihat Fauziah Nawi dan keluarga, Uwei, Wan Maimunah, Arja Lee dan keluarga turut memberikan sokongan terhadap Che Nan...seperti biasa apabila persembahan yg begini kehadirannya tidakla sehebat pabila persembahan komersila yg lain...tapi bagi Adie walaupun ianya dipersembahankan di Lambang Sari dan bukannya Panggung Sari, ianya cukup memberikan kesan ...setiap kata2 yg diperkatakan membawa maksud yg tersurat dan tersirat...dan persebahan menjadi lebih menarik pabila karakter Ami a.k.a Mimi mula dipertonjolkan....dengan lawak yg bersahaja dan skrip yg sungguh bagus...ternyata ianya sebuah persembahan yg sungguh menarik untuk ditontoni..



 Pemain Rebab

 Patra - Emcee 

Watak Pak Su

 Watak Ustaz Azri

Watak Mek Ning

 Watak Mimi a.k.a Azmi



 Adie dan rakan2 kelas Mak Yung bersama Che Nan,Frank (penyanyi) dan Armand (model)


Yang pasti, selepas ini, sekiranya ada lagipersembahan begini Adie akan cuba pergi menontonnya....dan mcm biasa, selepas pulang dari persembahan itu, Adie demam kembali....kegembiraan yg dikecapi hanyalah untuk seketika.....Adie kembali demam


Dekorasi Majlis Pertunangan & Berendoi
Pekan, Pahang
14 April - 17 April 2011

Pada hari ni, ADie dah kembali sihat sedikit cuma ulser dan gusi bengkak dan berdarah...tapi kerana urusan kerja, Adie gegehkan juga....bersama Timmy dan Am, kami pergi ke Pekan Pahang untuk kerja2 dekorasi sempena majlis pertunagan dan berendoi....bermula dari jam 5 petang sehingga 4pagi barulah segalanya siap...maklumlah tenaga pekerja tak ramai so lambat la sikit siapnya...tapi everything turn up to be so good...the client really satisfied with ADIEADLAN Weddings team...kami tidokat rumah client yg merupakan rumah kawan kami....Alhamdulillah segalanya berjalan lancar, semua berpuas hati termasuk dengan tetamu yg datang....dan Alhamdulillah, ramai juga yg bertanyakan perkhidmatan ADIEADLAN Weddings dan ada juga yg telah kompemkan deal ngan kami....Amin











Selepas majlis bersurai, Adie dan team Adie pergi ke Kuantan jap...saja jejalan wlaupun perjalanan mengambil masa 45 minit....kalau ikutkan plan byk tempat Adie nakpergi tapi malangnya selepas ADie kuar dari Muzium Seni Pahang, kepala Adie tertiba sakit yg teramat dan badan panas sejuk....kebetulan Teluk Cempedak tidak jauh dari situ, kamipun ke sana....yg lain makan petang, Adie cuma minum air kelapa...supaya sakit Adie reda....tapi malangnya tidak reda dan semakin teruk...masa perjalanan ke parking, Adie muntah...segala apa yg Adie telan hari ni, terkeluar semula....Adie muntah dengan teruknya....segalanya keluar bagai air paip sampai ada ketika, dada Adie terlalu sakit....masa tu dah tak kisah pasal org keliling...menangis juga la Adie menahan kesakitan...akibat daripada itu, kami hanya meneruskan perjalan pulang ke Pekan....tak jadi untuk berjalan2 lagi....dan appointment kami dengan seorang Dato' tuk bincang pasal majlis perkahwinan anak dia pun terpaksa ditangguhkan....dan sekali lagi Adie ingat Adie sudah sembuh tapi ternyata tidak....ermmmm

balik jer dari Pekan, Pahang, ADie terus tido sehingga petang.....totally tak larat....dan sekarang Adie rasa agak ok...sbb rasa mcm ok tu yg update blog ni....cuma ulser dan gusi berdarah masih lagi ada...kerana itu juga Adie tak makan benda yg keras..more to bubur thing....

Okla...takat ni jela...dah nak kul 3 pagi...daa


Salam sayang,


Saturday, April 9, 2011

Demam

Salam,

2-3 hari ni Adie demam...demam secara mengejut selepas pulang balik dari Rawang, rumah kakak Adie...ba;lik rumah jer tetiba 2-3pagi Adie kesejukkan yg melampau dan menggigil...so 2 -3 hari ni Adie memng tidak mampu tuk menjawap sebarang panggilan telefon mahupun membalas sms ataupun untuk on9....

Ni Adie mampu tuk on9 sbb dah mula ok walaupun masih sakit dibahagian tulang belakang Adie....Adie tak boleh berdiri lelama sbb Adie akan sakit dibahagian belakang...so sepanjang sakit ni, Adie hanya boleh duduk tegak ala2 Miss Universe ataupun terbaring saja....seksakan...nak wat camna dah sakit...ketika menaip ni pun sebenarnya Adie sedang menahan sakit....Adie on9 sbb Adie nak taknak kena siapkan kerja...minggu ni pack dgn hal....

Okla...mulut rasa loya dan badan sengal2...nanti ada masa Adie update lagi k...


Salam sayang,


Thursday, April 7, 2011

Preview Filem : SENJAKALA



Salam,

Adie rasakan terlalu lama duduk di dalam panggung wayang itu menanti kesudahan filem tersebut...hati kecil berkata "Bila nak habis nie...."...boleh wat intro macam ni?...hehehe

Awal  bulan April, Adie mendapat jemputan ke pratotnton filem "SENJAKALA" arahan pengarah Ahmad Idham. di Latus Five Star Petaling Jaya. "SENJAKALA" merupakan filem horror yg ke5 arahan AHmad Idham.dibawah syarikatnya sendiri iaiatu EXCELLENT PIXTURES.

Bagi Adie filem ini tidak lah seseram filem arahan beliau iaitu "JANGAN PADANG BELAKANG"...dan mengikut sumber, filem ini diperlakukan sedemikian kerana Ahmad Idham tidak mahu hasil karyanya masih ditakuk lama, tidak mahu diberikan pengisian yg sama sebaliknya mahukan sesuatu yg segar....mungkin betul apa yg beliau katakan tapi kalau yg baru itu tidakla sehebat yg dahulu apa gunanya kan....

SENAJAKALA cuba memperlihatkan satu lagi bahagian di dalam filem horror selain daripada hanya memaparkan mengenai hantu itu sendiri. Kisah cinta...erm terasa seperti filem Twilight....SENJAKALA - TWILIGHT...erm adakah kebetulan? anda tentukan sendiri bila menontonnya...

Filem ini menggandingkan Zahiril Azim dan Liyana Jasmay sebagai tonggak utama filem ini. Gabungan keduanya agak serasi dan lakonan Zahiril Azim sungguh tidak mengecewakan...ADie pasti ramai gadis2 diluar sana akan pergi menonton filem ini kerana Zahiril Azim tambahan pula kebanyakan scene di dalam filem ini memaparkan ZAhiril dalam keadaan tidak berbaju...pasti ada yg woooooowwww...oooohhhh....hehehe




Secara ringkas mengisahkan tentang Karlisa lakonan Liyana Jasmay yang kematian tunangnya. Karlisa pulang ke kampung dan bertemu dengan Armand (Zahiril) yang mempunyai saka. Armand jatuh cinta pada Karlisa dan tidak mahu memulangkan saka tersebut kepada Karlisa walaupun pada asalnya saka tersebut memang diwarisi oleh keluarga Karlisa.



Saka itu sebelum ini hanya menumpang pada Armand kerana emak Karlisa tidak mahu mewarisi saka tersebut. Akhirnya, Armand menyerahkan saka tersebut kepada Karlisa dengan harapan saka tersebut dapat dimusnahkan dengan bantuan seorang ustaz. Selain Liyana dan Zahiril, turut membintangi Senjakala, Faezah Elai, Ruminah Sidek, Roslan Saleh, Aida Aris, Erin Malek, Den Wahab, Eizlan Yusof dan Shahronizam Noor.

So nantikan kemunculan filem SENAJAKALA di pawagam berhampiran anda bermula 17 April 2011 nanti. Sebelum tu tgklah trailer filem SENJAKALA ini



Salam sayang,


Promo : Rebab Berbisik



Salam,

Ni Adie nak promo sikit pasal seuah persembahan Mak Yung yang bertajuk "REBAB BERBISIK" oleh sifu Mak Yung Adie, En Rosnan Rahman.. So silalah baca dengan lebih lanjut dibawah ni k

Sinopsis

Mengisahkan kepiluan seorang tokoh makyung iaitu Paksu Mat yang dilupakan tentang sumbangan dan pengorbanannya terhadap seni warisan iaitu makyung. Tiada pewaris yang sanggup menerima dan menjadi penerus kepada kesenian ini termasuklah anak-anaknya sendiri iaitu Mimi dan Azri. Mimi dan Azri mempunyai latar peribadi yang berbeza. Kedua-dua mereka membawa haluan masing-masing.


Mimi seorang Mak Nyah yang jadi penghibur (Paper Dolls) Kelab Malam. Beliau lari meninggalkan kampung kerana tidak tahan dengan hinaan masyarakat di kampung terhadap dirinya yang “lembut”. Manakala Azri seorang Ustaz yang berpendidikan lulusan Universiti A-Azhar di Mesir menghadapi dilema untuk menasihati ayahnya Paksu Mat supaya meninggalkan kesenian makyung yang di anggap sebagai Syirik dan salah di sisi agama. 



Paksu Mat juga sering terkenangkan isterinya, Arwah Mek Ning iaitu seorang Primadona makyung yang cantik serta menjadi pujaan ramai semasa zaman kegemilangan makyung dahulu. Kasih dan cintanya kepada Mek Ning menyebabkan beliau sering terbayangkan saat-saat bahagia mereka berdua.


Pelakon:
Rosnan Rahman

Pengarah:
Rahimidin Zahari

Terbitan:
Jay Jazuil Entertainment

Tiket:
RM 32 & RM52



Promosi:
Diskaun sebanyak 20% ke atas tiket berharga RM32 & RM52 diberikan kepada pelajar sekolah/IPTS/IPTA dari seluruh Malaysia. Untuk keterangan lanjut sila hubungi 03-4026 5560 (En. Hairul) atau 03-4026 5557 (En. Ferdaus).

Maklumat lanjut:

Box Office,
Istana Budaya,

Jalan Tun Razak,
50694 Kuala Lumpur.
Tel : 03-4026555

Trailer:
Sila klik kat link ini REBAB BERBISIK


So apalagi, jom beramai2 kita pergi menonton persembahan Mak Yong dalam REBAB BERBISIK ini...Adie InsyaAllah akan pergi pada 11/4/2011....jom menonton bersama2 Adie nak?...So jumpa di IB nanti ya


Salam sayang,