Friday, January 29, 2010

Design Work : Misi Perdana de'Everest 2011


Salam,

My latest kerja grafik (design + printing)

Type : Bunting (5' x 7')
Client : World Dynamic Ventures Sdb Bhd







Salam sayang,
Adie Waridi

p/s : Ada 2 lagi design lum siap..satu Buletin Malaysian Relief Agency dan laporan Tahunan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia....so sesiapa berminat ngan service grafik Adie, sms/call jer....

Wednesday, January 20, 2010

Tik Tok



Salam,

Kini hanya menghitung saat,minit,jam,hari,bulan......tik tok masa itu terus berjalan walaupun aku cuba memberhentikannya...tapi itu adalah mustahil bagi ku...segalanya telah ditakdirkan


Salam sayang,
Adie Waridi

Friday, January 15, 2010

Titisan air mata = kesakitan

Salam,

Lama dah tak update...ada benda nak update but ntahla..banyak bend ayg berlaku wat aku menyepi seketika...

Baru2 ni aku otw ke KL tuk survey barang, dlm perjalanan, tetiba aku rasa sakit di bahagian dada..sebelum sampai ke dada..aku rasakan sesuatu di bahagian rahang yg tidak dapat aku gambarkan perasaan itu..dari rahang rasa itu bergerak ke leher dan terus ker dada...di kala rasa itu tiba di dada.....aku terpaku, mata merenung jauh, terdiam.....kawan ku perasan perubahan aku dan bertanyakan kenapa...aku tidak mampu menjawap...yg pasti aku terpaku dan hanya air mata mengalir mewakili diri aku....

Sakit seperti di tusuk2...aku tidak mampu menjerit mahupun berkata2 tapi air mata mengalir....ini bukan kali pertma berlaku kepada aku...tahun lepas aku pernah alaminya....

Yang aku pasti air mata yg mengalir kerana kesakitan itu rasanya sama seperti hati aku yg kesedihan...agak pelik rasa itu...kesakitan aku bersamaan kesedihan yg aku alami....



Salam sayang
Adie Waridi

Monday, January 4, 2010

2010 Celebration @ The Curve


Salam,

Hari ni dah masuk hari ker 4 tahun 2010...SO macam mana?..btw meriah sambutan tahun baru anda? Tahun 2010 ni Adie celebrate bersama2 teman kat The Curve...result meriah dan happening sbb dapat jumpa ngan kekawan yg lain dan juga seseorang yg Adie pernah minat...huhuhu...overall concert mlm tu ok terutama Jac...best giler...pas habis firework, Adie lepak kat McD The Curve..ingatkan dah habisla show lastlykekawan Adie jadikan tempat McD tu dance floor diorang gak....semua org yg lalu area kami tu sure akan stop kejap and ada yg siap ambil pic n video..huhu..yg paling menarik bila crew dari TV station record aksi kekawan Adie ni..huhuu..makin ligat diorang menari....so lepak till 2am..really had fun...btw Happy New Year 2010










Memng best sgt mlm tu..selain memulakan tahun baru dgn ceria, dapat gak jumpa kenalan baru..TQ semua...


Salam sayang,
Adie Waridi