Monday, October 26, 2009

Sepi blog ku bersebab


Salam,

Lamanya tak update blog yg makin suam2 kuku nie...(mcmla ramai sgt baca blog ni...verangan sgtkan)..Terasajuga makin malas memblog...tapi.....ku gegehkan ...juga...kakakaka


So Adie akan cerita secara pantas aktiviti Adie sepanjang blog ni menyepi...

World Congress of Military Medicine KL 2009 (WCMMKL09)

Sejak awal bulan Nov, Adie bzdgn event ni...Adie cuma jadi co-ordinator tuk logistic...Terima kasih kepada Wenkt and Husna yg bagi peluang kepada ADie tuk tiumba satu pengalaman baru dlm bisnes event management.

Adie bekerja dari 2hb-7hb....Pada awalnya bertempat di KLIA kerana menerima ketibaan duta2 dan bermula 4hb mula berpusat di KL Convec Centre...

Ternyata banyak pengalaman baru yg Adie terima di samping mengembangkan networking kenalan Adie...walaupun penat Adie tetap gembira kerana ianya kerja yg Adie suka buat...walaupun event itu habis pada 10hb, Adie terpaksa berhenti awal pada 7hb sbb Adie ada wedding nak diuruskan....

So enjoy la some pic yg Adie ada ambilni...dgr citer nanti LIMA2009 juga memerlukan khidmat kami iaitu Adie n Wenkt tuk handle logistik....moga2 dapat la job tu...







Wedding Reception @ PJ

Pada 10hb Nov ada wedding....wedding yg agakmenrik dgn theme nya...Care Bear (Rainbow)....ini semua kerana pengantin pompuanni minat sgt kartun Care Bear..so masa bagi illustration tuk deco wedding dia, terus suka nsetuju..alhamdulillah....akhirnya impian terlaksana gak...alhamdulillah semua org suka terutamanya pihak pengantin....so saksikanlah nbgla komen ekr





200 Corsage

Masa jadi logistic coordinator, Adie di beri peluang bisnes tuk wat corsage sebyak 200 pcs..time frmae agak singkat tapi Adie wat gak..selain dapat tolon Cik Zakiah, ianya juga memberi income kepada Adie dan juga memberipeluang kepada company Adie. TQ Zakiah for the job...hehehhee



Deco Deeparaya Open University Malaysia KL

Belum selesaipenat wat deco kawin kat PJ, Adie terus berkerja tuk wat deko Jamuan Deeparaya OUM KL pada 14hb....nasib baik tak byk sgt benda nak wat...n alhamdulillah ni adalah tahun kedua kami daripihak ADIEADLAN WEDDINGs terlibat menjayakan majlis tersebut..terima kasih di atas kepercayaan yg diberikan...Enjoy the pics






Langkawi Gateway
Setelah penat bekerja masa WCMM, si Wenkt telah membooking flight n hotel tuk bercuti ke Langkawi 3H2M...bertolak pada 15hb and balik Shah Alam 17hb...ADie pun okjer....since semua ditanggung oleh Wenkt kecuali makan minum n berjimba2...hehehhe..tgk jela pic2 ni k...











Ingat nanti besday Adie bulan April tahun depan, Adie nak celebrate sorang2 kat Bandung..huhuhuhu



Salam sayang,
Adie Waridi